Κύπελλο: Ο Βόλος τη νίκη με 2-0, ο Ατρόμητος την πρόκριση

Κύπελλο: Ο Βόλος τη νίκη με 2-0, ο Ατρόμητος την πρόκριση

Ο Ατρόμητος είχε νικήσει με 3-0 στον Βόλο την τοπική ομάδα και η ρεβάνς κυπέλλου στη φάση των «16» έμοιαζε με τυπική διαδικασία. Παρόλα αυτά εξελίχθηκε σε θρίλερ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς με 2-0 με εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Γκουαροτσένα (13′, 22′), ενώ οι Περιστεριώτες έμειναν και με 10 παίκτες στο 21’ λόγω της αποβολής του Καχίλα. Τελικά γλίτωσαν το κάζο και προκρίθηκαν στα προημιτελικά.

«Ξεκινήσαμε μουδιασμένα και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με δύο γκολ. Νομίζω ότι δεν το πιστεύεις μέχρι την στιγμή που θα σου συμβεί. Ωστόσο όταν σου συμβεί πρέπει να αντιδράσεις. Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι μετά το 2-0, από κάποιους παίκτες έμεινα ευχαριστημένους, από άλλους όχι», δήλωσε ο τεχνικός του Ατρόμητου Σάββας Παντελίδης.

Το ματς σημαδεύτηκε από τη κακή διαιτησία του Αλέξανδρου Τσαμούρη, ο οποίος έδειξε την κόκκινη κάρτα και σε δύο παίκτες του Βόλου, στους Μπαλογιάννη (70′) και Γκουαροτσένα (82′).

Ατρόμητος: Μανδάς, Κιβρακίδης, Ταλόσα, Καχίλα, Γούτας, Μπαένα, Μάντσον, Ανδρούτσος (54′ Ούμπιδες), Ουγκράι (28′ Στρούγγης), Ενσικουλού (78′ Γιακουμάκης), Βέλλιος.

Βόλος: Μελίσσας, Διαμαντής, Λιασίνε, Δημόπουλος (76′ Φεράρι), Λύρατζης, Τσαούσης, Μαξ (46′ Τσοκάνης), Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Φερνάντο (46′ Τόρς).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter