Ο βουλευτής, ο ποδοσφαιρικός μεγαλοπαράγοντας και το κότερο

Ο βουλευτής, ο ποδοσφαιρικός μεγαλοπαράγοντας και το κότερο

Την τυχαία συνάντηση που είχε πρόσφατα με πρώην ποδοσφαιρικό μεγαλοπαράγοντα εκμυστηρεύτηκε βουλευτής, ο οποίος είναι γνωστός και για τα σφυρίγματά του!

Η αναπάντεχη συνάντηση έγινε σε γνωστό καφέ του Κολωνακίου, με τον βουλευτή να εκπλήσσεται από τον τρόπο που τον προσέγγισε ο πρώην διοικητικός ηγέτης ιστορικής ΠΑΕ. «Με πλησίασε ένας φουσκωτός την ώρα που έπινα μόνος μου έναν καφέ» αφηγήθηκε, με την έκπληξη που ένιωσε τότε να ζωγραφίζεται στο πρόσωπό του. «Τι θες ρε;» τον ρώτησε ο βουλευτής με έντονο ύφος, εξηγώντας πως αναγκάστηκε να υψώσει τη φωνή του γιατί η παρουσία του… φουσκωτού τον άγχωσε. Μετά τις ανάλογες εξηγήσεις από τον άνδρα της ασφαλείας του μεγαλοπαράγοντα, ο βουλευτής μεταφέρθηκε.

Όπως διηγήθηκε, το πρώτο πράγμα που έκανε ο πρώην ηγέτης μίας εκ των τεσσάρων μεγαλύτερων ομάδων της Ελλάδας ήταν να του δώσει το χέρι, παραδεχόμενος πως ο βουλευτής έχει μεγάλα… μέζεα. Όταν ο βουλευτής ρώτησε τον συνομιλητή του προς τι η παραδοχή αυτή, εκείνος του απάντησε με νόημα πως ήταν ο μόνος από τους τότε διαιτητές που δεν ανέβηκε ποτέ στο κότερό του! Μάλιστα, ο μεγαλοπαράγοντας του αποκάλυψε πως είχε δώσει «ραβασάκι» με το όνομά του για να εξαιρεθεί από τους πίνακες διαιτησίας, αφού δεν δέχτηκε να… προσκυνήσει. «Σε αγαπά ο Θεός…» του είπε ο μεγαλοπαράγοντας, εξηγώντας στον βουλευτή πως ένα μικρό λάθος στο όνομά του ήταν η αιτία που εκείνος παρέμεινε στη θέση του, με το μάρμαρο να πληρώνει ένας… επόπτης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter