Η χιουμοριστική ιστορία που διηγήθηκε ο Μυστακίδης για τον Θ. Παπακωνσταντίνου για την πρώτη τους γνωριμία (Video)

Η χιουμοριστική ιστορία που διηγήθηκε ο Μυστακίδης για τον Θ. Παπακωνσταντίνου για την πρώτη τους γνωριμία (Video)

Με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο διηγήθηκε, σε συναυλία στο Βερολίνο, ο Δημήτρης Μυστακίδης το πώς γνωρίστηκαν με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου. Συγκεκριμένα, είπε την ιστορία για το πώς ηχογράφησαν διάφορα κομμάτια και έγραψαν τους «πότες της στρογγυλής τραπέζης» μαζί με τον Σωκράτη Μάλαμα και άλλους καλλιτέχνες

«Θέλω να φέρεις το λαούτο και να ηχογραφήσουμε για έναν τύπο από τη Λάρισα, που κάνει κάτι δίσκους, προσπαθεί ο καημένος», φέρεται να είχε πει ο Σωκράτης Μάλαμας στον Δημήτρη Μυστακίδη.

”Και πάω στο στούντιο και είμαστε εγώ, ο Θανάσης, ο Σωκράτης, η Μελίνα θυμάμαι, ο Κώστας ο Τσούγκρας και γράφουμε το «δέντρο μοναχό» και ακούω τους στίχους και σκέφτομαι «πωπω τι μ…κίες είναι αυτές»” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μυστακίδης, σκορπίζοντας το γέλιο στους παρευρισκόμενους. Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Και στο καπάκι γράφουμε τους πότες της στρογγυλής τραπέζης. Εντάξει, όποιος ακούσει την ηχογράφηση σε βάθος, καταλαβαίνει τι έχει γίνει εκεί πέρα. Μιλάμε για πόλεμο. Εγώ ήμουν τότε 23 χρονών, έτσι; Από τις πρώτες εμπειρίες σε στούντιο. Και έλεγα εντάξει, δεν θα το ακούσει κανείς ευτυχώς. Αλλά να πώς τα έφερε η τύχη και τα ακούει πάρα πολλής κόσμος γ…μώ την τρέλα μου».

Στη συνέχεια ο γνωστός καλλιτέχνης ανέφερε ότι είναι πάνω από δύο δεκαετίες μαζί με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου στις συναυλίες και έχουν ζήσει φοβερές στιγμές. «Ήμουν ευτυχής που έπαιξα με αυτόν τον άνθρωπο και επειδή είναι ένας κύκλος που κλείνει αυτή τη στιγμή. Όχι κλείνει γενικώς. Για να ανοίξει κάποιος άλλος, για να κάνει ότι γουστάρει. Δικαίωμά του να κάνει ότι γουστάρει από εδώ και εμπρός. Και εμείς είμαστε ευτυχείς που βρεθήκαμε με αυτόν τον άνθρωπο στην πορεία της ζωής μας.» συνέχισε ο Δημήτρης Μυστακίδης , με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου να απαντάει, «το ίδιο κι εγώ».

Υπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου προανήγγειλε ότι οι επόμενες συναυλίες θα σημάνουν το «τέλος της Δονυσιακής περιόδου», η οποία «Θα κλείσει πανηγυρικά με λιγοστές εμφανίσεις που θα γίνουν Αθήνα και Θεσσαλονίκη». Φαίνεται λοιπόν να ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με τα επόμενα βήματα του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του σχήματος, μετά τα όσα είπε ο Δημήτρης Μυστακίδης.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter