Ο Δένδιας γκρέμισε το αφήγημα Μητσοτάκη για τουρισμό και ακρίβεια (Video)

Ο Δένδιας γκρέμισε το αφήγημα Μητσοτάκη για τουρισμό και ακρίβεια (Video)

Σαφείς αποστάσεις από τη «γαλάζια πραγματικότητα» πήρε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, γκρεμίζοντας το αφήγημα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας. Ο ίδιος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, εμφανίστηκε συγκρατημένος, εστιάζοντας στην ακρίβεια αλλά και τις ανησυχητικές προβλέψεις για μείωση του τουρισμού, ενώ σημείωσε παράλληλα ότι «το μεγαλύτερο πρόβλημα, που θα το αντιμετωπίσει η επόμενη κυβέρνηση είναι η ακρίβεια και η πίεση στα λαϊκά στρώματα».

«Η ΝΔ έδωσε πολλά χρήματα, πάρα πολλά χρήματα αλλά η ακρίβεια στα τρόφιμα δεν αντέχεται. Να είμαστε ειλικρινείς» είπε και πρόσθεσε ότι «δεν οφείλεται στην κυβέρνηση, αλλά η κυβέρνηση οφείλει να το αντιμετωπίσει».

Σε άλλο σημείο, ερωτηθείς για τον τουρισμό ο Νίκος Δένδιας επιβεβαίωσε τα σενάρια που δείχνουν μείωση καθώς είπε «δεν πάει καλά η σεζόν στον τουρισμό. Όχι, δεν πάει καλά. Ή να το θέσω αλλιώς, είχαμε βάλει τον πήχη στον “ουρανό”».

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι «ενώ δεν είναι κακή σεζόν, όμως είναι χαμηλότερη από αυτή που περιμέναμε για διάφορους λόγους. Η ακρίβεια αλλά και ο καιρός. Δεν μας βοήθησε ο καιρός. Όποιος μπαίνει στο ίντερνετ και βλέπει βροχές και καταιγίδες, δεν θα πληρώσει για να πάει να βραχεί. Δεν μας βοήθησαν και διάφορες παράμετροι. Από εδώ και πέρα, θα δούμε τι θα γίνει».

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter