Ο Δένδιας παραδίδει τον Άδωνη στη χλεύη

Ο Δένδιας παραδίδει τον Άδωνη στη χλεύη

Η φωτογραφία με τον Άδωνη, να φωτογραφίζει τα ταβάνια και τους πολυελαίους κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης στο Αμπού Ντάμπι, αποτελεί από χθες ένα χάρμα οφθαλμών στο διαδίκτυο.

Στη φωτογραφία ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συζητά με τον υπουργό Βιομηχανίας, Sultan Al Jaber, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας παρακολουθεί με προσήλωση τη συζήτηση και ανάμεσά τους, ο Άδωνης Γεωργιάδης, ξαπλωμένος σχεδόν ανάσκελα στην πολυθρόνα, φωτογραφίζει τα φωτιστικά.

Το τι γράφτηκε στα social media για τον Υπουργό των πολυελαίων, ήταν χωρίς έλεος. Καλά να μην έχει αρμοδιότητες ο Άδωνης Γεωργιάδης, αλλά να το δηλώνει ο ίδιος παίζοντας με το κινητό την ώρα της επίσημης επίσκεψη πάει πολύ.

Κάτω ωστόσο από το γελοίο του πράγματος (και του Αδώνιδος) υπάρχει κάτι πολύ σοβαρό. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, μοιράστηκαν στα Μέσα Ενημέρωσης στην Ελλάδα, από το Υπουργείο Εξωτερικών με ευθύνη του Νίκου Δένδια. Δηλαδή το επιτελείο του Νίκου Δένδια, είναι αυτό που μοίρασε τις φωτογραφίες με τον Άδωνη τουρίστα την ώρα των επίσημων συνομιλιών και τον παρέδωσε στη χλεύη του κόσμου.

Να το έκανε πάνω στη φούρια της δουλειάς; Ή ήταν ένα ατύχημα που πέτυχε. Γιατί όπως λένε, μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Και οι λέξεις που γράφτηκαν για τον Υπουργό Ανάπτυξης από χθες είναι πολλές: «γελοίος», «παραλίας», «τουρίστας», «καραγκιόζης που κάνει τον υπουργό», «ντροπή της χώρας» και άλλα πολλά. Μπράβο στον κύριο Δένδια. Δεκάδες αρθρογράφοι να έγραφαν, δεν θα έφταναν την ευγλωττία που επέδειξε.

ΥΓ Βέβαια για την περαιτέρω γελοιοποίηση πάλεψε και ο Άδωνης αυτοπροσώπως. Ως απάντηση στο φωτογραφικό ενσταντανέ, έγραψε πως δεν ήταν επίσημη συνάντηση αλλά η αίθουσα vip του αεροδρομίου. Πρέπει να του είμαστε ευγνώμονες ως λαός που δεν έριξε και κανέναν υπνάκο. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter