Ο δημιουργός του Game of Thrones αποκάλυψε το αρχικό σχέδιο για το φινάλε της σειράς

Ο δημιουργός του Game of Thrones αποκάλυψε το αρχικό σχέδιο για το φινάλε της σειράς

Αν περνούσε η πρώτη σκέψη, τότε το τέλος θα ήταν αρκετά διαφορετικό. Και δεν θα παιζόταν στη… μικρή οθόνη!

Ο Τζόρτζ Ρ.Ρ Μάρτιν, μιλώντας στη Welt, αποκάλυψε ότι το αρχικό σχέδιο για τον τρόπο με τον οποίον θα τελείωνε η -κατά πολλούς- πιο επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά των τελευταίων ετών, ήταν εντελώς διαφορετικό απ’ όλα όσα είδε εν τέλει το κοινό.

Αυτό που αποκάλυψε ο Μάρτιν στη Welt ήταν πως οι ιθύνοντες ήθελαν να δώσουν τέλος στην έβδομη σεζόν της σειράς, με την ιστορία να εκτυλίσσεται αργότερα και να ολοκληρώνεται από τις αίθουσες του σινεμά, μέσα από τρεις διαφορετικές ταινίες. 

Στην ερώτηση «γιατί τελικά δεν πέρασε αυτό το πλάνο», η απάντηση του Μάρτιν ήταν σαφής: «Δεν το ήθελε το HBO. Οι παραγωγοί μας είπαν ότι δουλειά τους είναι τα τηλεοπτικά σόου, όχι το σινεμά. Κι αν το HBO αναλάβει την παραγωγή ταινίας, τότε θα την προβάλλει μόνο στις τηλεοράσεις και όχι στη μεγάλη οθόνη».

Μάλιστα, ο Τζόρτζ Ρ.Ρ Μάρτιν πρόσθεσε τα εξής: «Όλα έχουν αλλάξει. Τι ακριβώς προβάλλεται πλέον στα σινεμά; Όλα έχουν ανακατευτεί. Σήμερα δεν γνωρίζουμε που τοποθετούνται οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ του κινηματογράφου, των υπηρεσιών streaming και της τηλεόρασης».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter