Ο Δήμος Αθηναίων κυνηγάει τις αφίσες και τα γκράφιτι αλλά το κέντρο «ζέχνει»

Ο Δήμος Αθηναίων κυνηγάει τις αφίσες και τα γκράφιτι αλλά το κέντρο «ζέχνει»

Μπορεί το κέντρο της Αθήνας και ιδιαίτερα γύρω από την Ομόνοια να ζέχνει κυριολεκτικά με τα πεζοδρόμια να είναι βρώμικα, συχνά κατεστραμμένα, τα καταστήματα να χάσκουν εγκαταλελειμμένα και πολλά κτίρια να χάσκουν κενά αριστερά και δεξιά αλλά όλα κι όλα…

Ο Δήμος Αθηναίων, δηλαδή ο Δήμαρχος, έχει κηρύξει τον πόλεμο στα γκράφιτι και τις αφίσες στην Πατησίων και γύρω από το Πολυτεχνείο.

Έτσι μας ενημερώνει για να μας… καθησυχάσει πως η Αθήνα «καθαρίζει από γκράφιτι και αφίσες» και τις επόμενες ημέρες ο Δήμος σχεδιάζεται επιχείρηση καθαρισμού στην Πατησίων και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Μας ενημερώνουν επίσης πως «ήδη, τις προηγούμενες ημέρες συνεργεία του δήμου καθάρισαν 100 τμ πέτρινου τοίχου με μουτζούρες επί της οδού Δαφνομήλη στην 1η Δημοτική Κοινότητα. Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιήθηκαν 50 λίτρα διαλυτικό υγρό και 500 λίτρα νερού με πολύ υψηλή πίεση. Επίσης, αφαιρέθηκαν αφίσες στη Σόλωνος που στη συνέχεια και πλύθηκε με 1.500 λίτρα νερού με πίεση από υδροφόρα.»

Μπράβο λοιπόν στο Δήμο που βλέπει επιλεκτικά την Αθήνα.

Ας κάνει μια βόλτα στις «υποβαθμισμένες» περιοχές όπου τα πεζοδρόμια έχουν να πλυθούν χρόνια και τα βαποράκια δίνουν ραντεβού με τους χρήστες ακόμα και στους κεντρικούς δρόμους… και τα ξαναλέμε…

Και σίγουρα αυτό δεν είναι ούτε μέριμνα, ούτε κοινωνική πολιτική.

Δημόσιες σχέσεις…

Εξάλλου ακόμα και το σύμβολο της ανανέωσης, το σιντριβάνι… ξεράθηκε… (το γκαζόν δηλαδή…)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter