Ο Δήμος Χαλανδρίου θα μοιράσει δωρεάν μάσκες σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Φωτογραφία αρχείου.

«Προτεραιότητα για όλους έχει το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων», δηλώνει ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος.

Με σημερινή έκτακτη απόφαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Χαλανδρίου αποφασίστηκε η προμήθεια επαρκούς ποσότητας μασκών για το σύνολο των μαθητών και εκπαιδευτικών των δημόσιων σχολείων της περιοχής.

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος αφήνει «αιχμές» προς την κυβέρνηση, τονίζοντας ότι: «η διανομή μασκών από τον Δήμο, δεν υποκαθιστά την υποχρέωση της πολιτείας για επιπλέον προσλήψεις εκπαιδευτικών, εξασφάλιση περισσότερων αιθουσών και μείωση του αριθμού μαθητών ανά τμήμα, ωστόσο μαζί με τα επιπλέον μέτρα για την καθαριότητα,τις απολυμάνσεις κλπ μπορεί να συμβάλει στην προστασία των μαθητών χωρίς την οικονομική επιβάρυνση των οικογενειών τους».

Με σημερινή έκτακτη απόφαση της οικονομικής επιτροπής αποφασίστηκε η προμήθεια επαρκούς ποσότητας μασκών για το σύνολο...

Gepostet von Σίμος Ρούσσος am Donnerstag, 20. August 2020
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.