Ο δημόσιος εξευτελισμός… χιουμορίστα δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ

Ο δημόσιος εξευτελισμός… χιουμορίστα δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ

Με ιδιαίτερη ευκολία ζήτησε συγγνώμη ο Μάνος Βουλαρίνος, δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού ΣΚΑΪ (έχει “σατιρική” εκπομπή) από τον κ. Αντώνη Τζανακόπουλο επειδή τον αποκάλεσε «απατεώνα», ίσως στο πλαίσιο κάποιου ιδιότυπου χιούμορ που προτιμούν συχνά στον μιντιακό όμιλο του Φαλήρου. 

Αλλά όταν αποκαλείς τον άλλον απατεώνα γιατί μετά ζητάς συγγνώμη; Είναι ένα εύλογο ερώτημα….

Πώς προέκυψε ο δημόσιος εξευτελισμός του Μάνου Βουλαρίνου στο Twitter; 

Ο κ. Αντώνης Τζανακόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, αναφερόμενος στο εν λόγω πανεπιστήμιο, σημείωσε ότι δεν υπάρχει πανεπιστημιακή αστυνομία. 

Και έσπευσε ο Μάνος Βουλαρίνος να του απαντήσει ως εξής:

«Ρωτάει ο απατεώνας “που είναι η αστυνομία” για πανεπιστήμιο χωρίς προβλήματα βανδαλισμών και τραμπουκισμών το οποίο έχει παντού κάμερες και σεκιούριτι που είναι σεκιούριτι και όχι πορτιέρηδες».

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

Αντώνης Τζανακόπουλος: Καλησπέρα κύριε Μάνο Βουλαρίνο. Είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να στοιχειοθετήσετε ενώπιον του νόμου και της τάξης ότι είμαι «απατεώνας». Αλλιώς φαντάζομαι εντός 24 ωρών θα έχετε σβήσει αυτό το tweet.

Μάνος Βουλαρίνος: Το χρησιμοποίησα με τη πολιτική έννοια του όρου. Αλλά αν ενοχλεί δεν είναι σωστό να το χρησιμοποιώ και το σβήνω για να το αντικαταστήσω με κάτι που δεν μπορεί να παρεξηγηθεί.

Αντώνης Τζανακόπουλος: Και θα το σβήσετε κύριε @ManosVoularinos, και θα επανορθώσετε ζητώντας δημόσια συγγνώμη που με αποκαλέσατε απατεώνα, παρακαλώ.

Μάνος Βουλαρίνος: Πολύ ευχαρίστως Αντώνη Τζανακόπουλε. Ζητώ συγγνώμη που σας αποκάλεσα “απατεώνα”.

Αντώνης Τζανακόπουλος: Έτσι μπράβο. Δεκτή η συγγνώμη σας αν και τα εμβόλιμα tweet που επίσης σβήσατε θα μείνουν να σας χαρακτηρίζουν. Καλό σας βράδυ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter