Ο διαιτητής του ΑΕΚ – Άρης στο Κύπελλο ορίστηκε με Βόλφσμπουργκ

Ο διαιτητής του ΑΕΚ – Άρης στο Κύπελλο ορίστηκε με Βόλφσμπουργκ

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο τη Βόλφσμπουργκ στο ΟΑΚΑ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και διαιτητής ορίστηκε ο Αρτούρ Σοάρες Ντίας ο οποίος είχε διευθύνει το επεισοδιακό ματς κυπέλλου μεταξύ της Ενωσης και του Άρη στις 4 Μαρτίου. 

Ο Δικέφαλος είχε επικρατήσει με 2-1, όμως είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Πορτογάλου ρέφερι και ειδικότερα από το πέναλτι που είχε καταλογίσει υπέρ των φιλοξενούμενων. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου έγινε το «έλα να δεις» στα αποδυτήρια και ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε στραφεί κατά του διαιτητή και των βοηθών του, όπως είχε αναφερθεί στο φύλλο αγώνος

Αναλυτικά όσα είχα αναφέρει οι διαιτητές στο ΦΑ:

«Με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και καθώς πηγαίναμε στα αποδυτήρια, μας πλησίασαν αρκετοί άνθρωποι από τη γηπεδούχο ομάδα, φωνάζοντας, σπρώχνοντας και τραβώντας μας γιατί ήθελαν να μάθουν το λόγο που δώσαμε πέναλτι. «Κανένα πέναλτι», «Γιατί πέναλτι;», «Γ……..ε όλοι», «Είμαι ο πρόεδρος της ΑΕΚ», μας έλεγαν. Στο μεταξύ, ένας από αυτούς, ένας μεγάλος σε ηλικία άνδρας με άσπρα μαλλιά, φώναζε «Κανένα πέναλτι, εγώ είμαι το αφεντικό, δεν υπάρχει κανένα πέναλτι». Πήγε στον πρώτο βοηθό, έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά του όργανα και του είπε «Άντε γ……, κανένα πέναλτι».

«Περιμέναμε για περίπου 30 λεπτά στα αποδυτήρια γιατί αναμέναμε την αστυνομία να μας διαβεβαιώσει ότι υπήρχε κάθε ασφάλεια για να αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο. Μετά βγήκαμε στο γήπεδο, άρχισε το δεύτερο ημίχρονο και όταν τελείωσε το παιχνίδι δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στην επιστροφή μας στα αποδυτήρια. Μετά το δεύτερο γκολ της γηπεδούχου ομάδας το παιχνίδι διακόπηκε για έξι λεπτά γιατί κάτι συνέβη στο χώρο κοντά στο κόρνερ με έναν παίκτη των φιλοξενούμενων που έκανε ζέσταμα εκεί. Κανένας από την ομάδα διαιτητών ή το VAR δεν είδε τι έγινε εκεί. Δεν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε».

Πρώτος βοηθός του Ντίας θα είναι αύριο ο Ρουί Ταβάρες και 4ος ο Ζοάο Πινχέιρο, ενώ μαζί του επιστρέφει στο ΟΑΚΑ και ο ένας βοηθός του που ήταν στο παιχνίδι Κυπέλλου, ο Πάουλο Σοάρες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter