O Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου επιστρέφει στις 10 Απριλίου 2022!

O Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου επιστρέφει στις 10 Απριλίου 2022!

Ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου επιστρέφει μετά την αναγκαστική διακοπή λόγω της πανδημίας και θα διεξαχθεί στις 10 Απριλίου του 2022, συγκεντρώνοντας και πάλι δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι εγγραφές για τον 8ο Μαραθώνιο της Ρόδου έχουν ήδη ανοίξει για τα αγωνίσματα Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος, Αγώνας 10 χλμ, Αγώνας 5χλμ στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr/  Κάντε την εγγραφή σας τώρα και επωφεληθείτε από χαμηλές τιμές σε εισιτήρια και διαμονή.

Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου αποτελεί το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Νοτιοανατολικής Ελλάδας τα τελευταία χρόνια και έχει συγκεντρώσει κορυφαίους δρομείς, που απολαμβάνουν έναν εξαιρετικό αγώνα δίπλα στη θάλασσα, σε συνδυασμό με τις ομορφιές του Σμαραγδένιου Νησιού.

Επίσης είναι καθολική η αποδοχή των κατοίκων του Νησιού αναγνωρίζοντας τα οφέλη που έχει για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα η κορυφαία αυτή αθλητική διοργάνωση.

Το 2021 εν μέσω της πανδημίας είχε διεξαχθεί ο Rhodes Virtual Marathon με τη συμμετοχή περισσότερων από 2000 δρομέων από 44 χώρες, γεγονός που απέδειξε για μία ακόμη φορά τη δημοφιλία του Μαραθωνίου της Ρόδου.

«Είμαστε όλοι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που μετά την αναγκαστική διακοπή, ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου επιστρέφει και θα διεξαχθεί στις 10 Απριλίου 2022. Η αγάπη των δρομέων, αλλά και ο ισχυρός δεσμός των κατοίκων  του νησιού με τον αγώνα, μας δεσμεύει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να επιτύχουμε την καλύτερη διοργάνωση στην ιστορία του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου. Σας περιμένουμε όλους στη Ρόδο, σε έναν αγώνα που θα σας μείνει αξέχαστος», δήλωσε η Πρόεδρος της Οργανωτική Επιτροπής του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου και Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου, διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα αξιοθέατα της Ρόδου.

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. O αγώνας υποστηρίζεται από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ & του Υπουργείου Τουρισμού. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα αξιοθέατα της Ρόδου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.rhodesmarathon.gr/

https://www.facebook.com/roads2rhodes/

https://www.instagram.com/roadstorhodes/

Πηγή: runnfun.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter