Ο διευθυντής του «Βήματος» κάνει λόγο για εγκλήματα στη διαχείριση της πανδημίας

Ο διευθυντής του «Βήματος» κάνει λόγο για εγκλήματα στη διαχείριση της πανδημίας

Με σειρά αναρτήσεών του στο Twitter, ο διευθυντής της εφημερίδας «Το Βήμα», Αντώνης Καρακούσης, στηλιτεύει τους κυβερνητικούς χειρισμούς για την πανδημία, με αφορμή καταγγελίες που έγιναν για το νοσοκομείο του Κιλκίς, καλώντας την ηγεσία του υπουργείου Υγείας να αναλάβει δράση.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o διευθυντής του «Βήματος», το οποίο ανήκει στον όμιλο Μαρινάκη, επιλέγει να πάει… κόντρα στη γενική κατεύθυνση της έκδοσης, αναδεικνύοντας θέματα όπως οι τοποθετήσεις διοικητών, και τα νοσοκομεία που, κατά τα γραφόμενά του, έχουν μετατραπεί σε ψηφοθηρικά γραφεία τοπικών βουλευτών, με αφορμή τις καταγγελίες που έγιναν για το Κιλκίς.

«Εχουν γίνει εγκλήματα με τις τοποθετήσεις διοικητών στα νοσοκομεία. Ασχετοι άνθρωποι, γυμναστές , αλουμινάδες και άλλοι αστοιχείωτοι που δεν είχαν ξαναδεί στη ζωή τους μονάδες υγείας διαφεντεύουν νοσοκομεία και χειρίζονται την πανδημία. Κάντε κάτι τώρα. Πεθαίνουν άνθρωποι», σημείωσε σε tweet του ο Αντώνης Καρακούσης, συμπληρώνοντας τα εξής λίγη ώρα αργότερα:

«Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας οφείλει δράση τώρα, δεν υπάρχει χρόνος, πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι στα επαρχιακά νοσοκομεία, που από μονάδες υγείας έχουν μετατραπεί σε ψηφοθηρικά γραφεία τοπικών βουλευτών»

Τα νέα tweet του διευθυντή του «Βήματος» προκαλούν ερωτηματικά. Πρόκειται για μία ηρωϊκή έξοδο από το συγκρότημα Μαρινάκη ή κάτι ετοιμάζουν σε αυτόν, θυμίζοντας τις μηχανορραφίες του πάλαι ποτέ ιστορικού συγκροτήματος;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter