Ο δικηγόρος Κυριάκου και Μαρέβας απειλεί την Εισαγγελέα Διαφθοράς για την υπόθεση #Novartis_Gate (Video)

Ο δικηγόρος Κυριάκου και Μαρέβας απειλεί την Εισαγγελέα Διαφθοράς για την υπόθεση #Novartis_Gate (Video)

Ο ποινικολόγος… δικηγόρος των Κυριάκου και Μαρέβας Μητσοτάκη, ευρισκόμενος εμφανέστατα σε πανικό, ξεπέρασε κάθε όριο εκτοξεύοντας απειλές κατά της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη για την υπόθεση του σκανδάλου Novartis.

Αλλάζει το «τροπάρι»

Εκτός από τις απειλές, ο δικηγόρος του ζεύγους Μητσοτάκη φαίνεται ότι αλλάζει το τροπάρι και το «αφήγημα» του προέδρου και μελών της ΝΔ για το σκάνδαλο Novartis. 

Έτσι τον ακούμε να μιλάει για παραγραφή της παθητικής δωροδοκίας και να προσπαθεί συνομιλώντας με τη Σία Κοσιώνη -που του έδινε τις ανάλογες πάσες- στο… φιλικό περιβάλλον του ΣΚΑΪ, να πείσει ότι «ναι μεν κακές οι μίζες και η διαφθορά αλλά η νομολογία του Αρείου Πάγου πάνω απ’ όλα». 

«Καμία πιθανότητα, με βάση τη νομολογία του Αρείου Πάγου, δεν υπάρχει ώστε να ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας υπουργών, διότι έχουν παραγραφεί τα αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας, νομικά. Όλοι είμαστε εχθροί των μιζών και της διαφθοράς από την άλλη πλευρά όμως υπάρχει και το Κράτος Δικαίου, το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει Σύνταγμα και πρέπει να εφαρμόζεται. Η κυρία Τουλουπάκη έχει ορκιστεί να τηρεί το Σύνταγμα και να εφαρμόζει τους νόμους. Αν ασκήσει ποινική δίωξη για παθητική δωροδοκία για τα έτη 2011, 2012, 2013, 2014 παραβιάζει τη νομολογία του Αρείου Πάγου». 

Έφτασε μάλιστα στο σημείο, μη μπορώντας να κρύψει τον έκδηλο πανικό του, να… προειδοποιεί την κ. Τουλουπάκη ότι έτσι όπως το πάει τείνει να διαπράξει κατάχρηση εξουσίας!

«Όταν έρχεται μία Αντιεισαγγελέας Εφετών, γιατί αυτή είναι η βαθμίδα της κ. Τουλουπάκη και ακυρώνει – αν ασκήσει ποινικές διώξεις – τη νομολογία χιλιάδων αποφάσεων, εκεί θα της πούμε γιατί αυθαιρετείς γιατί πετάς στα σκουπίδια, χιλιάδες αποφάσεις συναδέλφων σου και ακολουθείς μια ποινική δίωξη σε ένα αδίκημα που δεν υπάρχει, όχι μόνο παραβιάζεις το Σύνταγμα, όχι μόνο παραβιάζεις τον νόμο, διαπράττεις και κατάχρηση εξουσίας. Όλα αυτά τα λέω δημόσια και αναλαμβάνω το κόστος των όσων λέω«, είπε χαρακτηριστικά». 

Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια ώρα, όλη η ρητορική του πρόεδρου της ΝΔ αλλά και των πολιτικών προσώπων που το όνομά τους αναφέρεται στη δικογραφία έκανε λόγο για «συνομωσιολογία».

Τι έγινε παλικάρια; Συνωμοσία ή παραγραφή; Γιατί και τα δύο δεν στέκουν…

https://www.youtube.com/watch?v=QEjdJzUOS8o

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter