Ο Δημητριάδης μοιράζει αγωγές αντί εξηγήσεων – Στο στόχαστρο και ο Θανάσης Κουκάκης

Ο Δημητριάδης μοιράζει αγωγές αντί εξηγήσεων – Στο στόχαστρο και ο Θανάσης Κουκάκης

Έτοιμες μαζί με την παραίτησή του είχε καθώς φαίνεται και τις αγωγές κατά δημοσιογράφων ο πρώην γενικός γραμματέας του πρωθυπουργικού γραφείου και ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος μετά την αγωγή ύψους 150.000 ευρώ από το Reporters United και από τους δύο συντάκτες της έρευνας, Νικόλα Λεοντόπουλο και Θοδωρή Χονδρόγιαννο, προχώρησε σε αγωγή και κατά του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη για παλαιότερη ανάρτησή του στο Twitter.

Διαβάστε επίσης: Μετά την παραίτηση ο Δημητριάδης κάνει αγωγή στο Reporters United – Ζητά 150.000 ευρώ

Ο κ. Δημητριάδης ζητά μεταξύ άλλων από τον δημοσιογράφο να διαγράψει παλαιότερες αναρτήσεις του στο Τwitter που αφορούν στις αποκαλύψεις του Reporters United και της «ΕφΣυν» για τη σχέση μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου και του ίδιου και του κακόβουλου λογισμικού Predator.

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο Predator: Το Μαξίμου και τον ανιψιό Μητσοτάκη «δείχνει» νέα έρευνα για τις παρακολουθήσεις

«Ενώ το Κράτος Δικαίου πλήττεται βάναυσα με τις συνεχόμενες αποκαλύψεις για τις παράνομες παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ και την ανεξέλεγκτη χρήση του Predator, ο πρώην Γ.Γ. του Πρωθυπουργού @grigoris_d θεώρησε δόκιμο, την ίδια μέρα της παραίτησης του να μου επιδώσει αγωγή», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Θανάσης Κουκάκης.

https://twitter.com/nasoskook/status/1555525860597309440

«Προτεραιότητα του @grigoris_d είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι η αυτοκριτική για τους λόγους ομολογίας αποτυχίας και παραίτησης του», συμπληρώνει σε νεότερη ανάρτησή του ο Θανάσης Κουκάκης.

Υπενθυμίζεται πως ο Γρηγόρης Δημητριάδης υπέβαλε την παραίτησή του το πρωί της Παρασκευής, με τον πρωθυπουργό να την κάνει αποδεκτή. Πλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει να δώσει σαφείς εξηγήσεις για τους λόγους που ώθησαν τον Δημητριάδη στην εν λόγω απόφαση. Λίγο αργότερα ακολούθησε η παραίτηση του διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέων.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από την παραίτηση Δημητριάδη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter