Ο δήμος Χανίων στέλνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους του Ηρακλείου

Ο δήμος Χανίων στέλνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμόπληκτους του Ηρακλείου

Αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιεί ο Δήμος Χανίων, για τις ανάγκες των σεισμόπληκτων πολιτών της Π.Ε. Ηρακλείου.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν εννέα παλέτες με διάφορα είδη, τα οποία θα φτάσουν κατά προτεραιότητα στους Δήμους Μινώα-Πεδιάδος και Αρχανών-Αστερουσίων και αφορούν όπως επισήμανε ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης: «…στις ανάγκες των συνανθρώπων μας, που δέχτηκαν το ισχυρότατο χτύπημα από ένα φονικό σεισμό ο οποίος έχει αφήσει πολύ μεγάλες πληγές σε Δήμους του Ηρακλείου. Είμαστε λοιπόν εδώ να συνδράμουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, ώστε να βοηθήσουμε τις πληγείσες περιοχές να ξεπεράσουν το συντομότερο δυνατόν, τα πολύ μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν».

Ανέφερε επίσης, ότι είναι «…ελπίδα όλων μας, η βοήθεια του κεντρικού κράτους να είναι τέτοια, ώστε να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις σε όλα όσα καλούνται και οι συνάδελφοι Δήμαρχοι και τα Δημοτικά Συμβούλια, αλλά και σύσσωμες κοινωνίες της ευρύτερης περιοχής, να αντιμετωπίσουν».

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ζερβουδάκη, έχουν ενδιαφερθεί και οι ξενοδόχοι της πόλης των Χανίων να στείλουν βοήθεια, την οποία θα φροντίσει ο δήμος να υλοποιηθεί σε δεύτερο χρόνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μυστικά & Documento

07/08/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter