Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Τι έγραψε στο Facebook

Ο Διονύσης Σαββόπουλος σχολιάζει την «πλάκα» με τον Ζουγανέλη στο Καλλιμάρμαρο

«Επεξηγηματική» θέση για το σκηνή που διαδραματίστηκε στη συναυλία του Καλλιμάρμαρου, όταν «άδειασε» τον Γιάννη Ζουγανέλη, «κόβοντας» το παραφρασμένο τραγούδι του, πήρε ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Μετά την έκταση που πήρε το θέμα στα social media, ο Διονύσης Σαββόπουλος κατέφυγε στο Facebook για να εξηγήσει περί τίνος επρόκειτο, επιβεβαιώνοντας στην ουσία ότι επρόκειτο για προσχεδιασμένο σκηνικό.

Ανήρτησε κοινή φωτογραφία με τον Γιάννη Ζουγανέλη, όπου εμφανίζονται χαμογελαστοί με τα κοστούμια τους, γράφοντας ως σχόλιο: «Να φορέσουμε κουστούμια με τον Γιάννη για να δείξουμε πώς είναι όταν είμαστε σοβαροί, γιατί πληροφορηθήκαμε ότι κάποιοι δεν κατάλαβαν την πλάκα μας στο Καλλιμάρμαρο».

Να φορέσαμε κουστούμια με τον Γιάννη για να δείξουμε πως είναι όταν είμαστε σοβαροί, γιατί πληροφορηθήκαμε οτι κάποιοι δεν κατάλαβαν την πλάκα μας στο Καλλιμάρμαρο. #savvopoulos #zouganelis #καλλιμάρμαρο

Posted by Dionysis Savvopoulos on Freitag, 14. Juli 2017
Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.