Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ θέλει να βομβαρδίσει με πυρηνικά τον Άρη για να τον κάνει… κατοικήσιμο!

Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ θέλει να βομβαρδίσει με πυρηνικά τον Άρη για να τον κάνει… κατοικήσιμο!

To διαβάσαμε κι αυτό από τον εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο, Έλον Μασκ, έχει βάλει στόχο να βομβαρδίσει τον πλανήτη Άρη με πυρηνικά όπλα. Στόχος του υποστηρίζει πως είναι να μετατραπεί ο άγονος κόκκινος πλανήτης σ’ ένα περιβάλλον κατοικήσιμο από τον άνθρωπο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της SpaceX και της Tesla, Έλον Μασκ, το έχει πάρει απόφαση πως θα βομβαρδίσει με πυρηνικά τον πλανήτη Άρη.

Στόχος του υποτίθεται πως είναι να οδηγήσει τον Κόκκινο Πλανήτη σε γαιοποίηση (Να καταστήσει τις συνθήκες στον Άρη κατάλληλες για τη ζωή), ώστε να είναι κατοικήσιμος από τους ανθρώπους, όπως έγραψε σε σχετική ανάρτηση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, twitter, την Παρασκευή.

Σύμφωνα με την… θεωρία του, ρίχνοντας πυρηνικά στον πλανήτη Άρη, οι πόλοι του θα ξεπαγώσουν και θα απελευθερώσουν τεράστιες ποσότητες διοκιδείου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα του Κόκκινου Πλανήτη.  Τότε θα δρομολογηθεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου και η θερμοκρασία και η ατμοσφαιρική πίεση στον πλανήτη θα ανέβει. Ουσιαστικά, πρόκειται για… ριμέικ της κλιματικής αλλαγής που παρατηρείται στη Γη, αλλά με πεδίο δράσης στο διάστημα.

Δεν είναι σίγουρο ότι το Nuke Mars, η ιδέα του Έλον Μασκ για βομβαρδισμό του Άρη με πυρηνικά είναι σοβαρή ή πρόκειται για ένα ακόμη αστείο του δισεκατομμυριούχου, αλλά ο μεγιστάνας της Spaxe X είναι δεδομένο ότι παίρνει εντελώς στα σοβαρά τη μετατροπή του γήινου ανθρώπινου είδους σε διαπλανητικό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter