Ο Δραγασάκης «τα χώνει» στον Άδωνι: «Δεν χρειάζομαι θωρακισμένο αυτοκίνητο – Αναπαράγονται ψέματα»

Ο Δραγασάκης «τα χώνει» στον Άδωνι: «Δεν χρειάζομαι θωρακισμένο αυτοκίνητο – Αναπαράγονται ψέματα»

«Επειδή το “έργο” είναι δυστυχώς χιλιοπαιγμένο, διαβεβαιώ ότι δεν χρειάζομαι θωρακισμένα αυτοκίνητα», τονίζει ο Γιάννης Δραγασάκης μέσω Twitter, απαντώντας στον αναπαραγωγή σχετικών δημοσιευμάτων από τον Άδωνι Γεωργιάδη, τα οποία έχουν ήδη διαψευστεί προ διετίας.

Απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Δραγασάκης αναφέρει στις διαδοχικές αναρτήσεις του στο Twitter: 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δραγασάκης είχε ήδη απαντήσει στις 11 Μαΐου 2015, μέσω facebook, για τα σχετικά δημοσιεύματα που τότε είχαν δει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, ότι: «Σε συνέχεια διάφορων άλλων αναληθών δημοσιευμάτων που συστηματικά και σκόπιμα επιχειρούν να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις στην κοινή γνώμη, σημερινά δημοσιεύματα, όπως τα ακόλουθα, επιμένουν να κινούνται στην οδό της συκοφαντίας. Κατηγορηματικά λοιπόν, το αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης σε καμία περίπτωση δεν είναι το αυτοκίνητο που περιγράφεται. Το λάθος θα δικαολογούταν, η ηθελημένη παραποίηση γεγονότων είναι αδικαιολόγητη. Η “συγγνώμη” από τους εμπνευστές του “ρεπορτάζ” θα απαιτούσε ευθιξία που στην προκειμένη περίπτωση μάλλον είναι άγνωστη λέξη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter