Ο Δώνης στη λίστα της Χάντερσφιλντ

Ο Δώνης στη λίστα της Χάντερσφιλντ

Και ξαφνικά άνοιξε θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό. Η Χάντερσφιλντ, που απέλυσε τον Γιαν Ζίβερτ, έχει στην λίστα της τον Γιώργο Δώνη, όπως υποστηρίζει η «Sun», και ο Έλληνας κόουτς δηλώνει πως «δεν εξαρτάται από μένα». Επομένως αφήνει ανοιχτή την πόρτα, παρότι επισημαίνει ότι «δεν είναι εύκολη η απόφαση να μετακινηθώ».

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι «ο πρώην άσος της Χάντερσφιλντ, Γιώργος Δώνης αναγνωρίζει την ευκαιρία να επιστρέψει στο Χάντερσφιλντ ως μάνατζερ της ομάδας. 49 ετών προπονητής, είναι σήμερα επικεφαλής του ελληνικού γίγαντα, Παναθηναϊκού, αλλά θα ήθελε να δοκιμάσει τον εαυτό του ως προπονητής στην Αγγλία».

Στην συνέχεια του κειμένου φιλοξενούνται δηλώσεις του Δώνη: «Αυτή τη στιγμή η συγκυρία είναι περίπλοκη. Έχω ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, το έργο μου πηγαίνει καλά και δεν είναι εύκολη η απόφαση να μετακινηθώ.

Αλλά για μένα, η εμπειρία να βρεθώ στην Αγγλία είναι μία από τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες μου. Ειδικά στη Χάντερσφιλντ, όπου έχω αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής. Τότε δεν έδειξα το καλύτερό μου πρόσωπο, είχα τραυματισμούς, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Σε αντίθεση με άλλες χώρες, το πρωτάθλημα είναι σε κορυφαίο επίπεδο, επειδή υπάρχουν πολλά σημαντικά και δυνατά κλαμπ, με ιστορία. Για μένα όλα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα μεγάλο σωματείο στην Ελλάδα, αλλά είναι διαφορετική η εμπειρία της Αγγλίας και μου αρέσει το αγγλικό ποδόσφαιρο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter