Ο εφιάλτης των εκλογών

Ο εφιάλτης των εκλογών

Να ξορκίσει το κακό που έρχεται και δεν μπορεί να αποτρέψει επιχειρεί, επί ματαίω, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και το… κακό που θα τον βρει δεν είναι άλλο από το να αποφασίσει κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός να προκηρύξει πρόωρες εκλογές. 

Μα, θα πει κάποιος, από τη ΝΔ γιατί να φοβούνται ένα τέτοιο ενδεχόμενο όταν ο… λαοπρόβλητος αρχηγός τους ζητά τις τελευταίες ημέρες πρόωρες εκλογές. Η απάντηση είναι επειδή ο Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του γνωρίζουν ορισμένες… λεπτομέρειες και γι’ αυτό θέλουν να «κάψουν το σενάριο των πρόωρων εκλογών». 

Γνωρίζουν, ας πούμε, ότι οι κυλιόμενες έρευνες που έχουν στα χέρια τους δείχνουν τη διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να κινείται στα όρια του στατιστικού λάθους. Επίσης, υπάρχουν κάποιοι στο επιτελείο του προέδρου της ΝΔ –αν και οι περισσότεροι δεν φημίζονται για την εξυπνάδα τους– που θεωρούν ότι μετά το τέλος του μνημονίου, την καθαρή έξοδο στις αγορές και την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει κεφάλι στις δημοσκοπήσεις.

Αν προσθέσουμε σε όλα αυτά και τα νέα δεξιά κόμματα που… έρχονται, τότε έχουμε την εικόνα ενός πανικόβλητου Μητσοτάκη που λογικό και αναμενόμενο είναι να μονολογεί στους διαδρόμους του Μοσχάτου «πίσω μου σ’ έχω… Τσίπρα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter