Ξεπέρασε τα όρια

Ο εισαγγελέας τι άλλο περιμένει για να παρέμβει; - Η Ελεύθερη Ώρα καλεί σε άσκηση βίας (Photo)

Από το πρωί στα περίπτερα η Ελεύθερη Ώρα καλεί σε πράξεις βίας κατά των "αδελφών" και ακόμη δεν έχει παρέμβει ο εισαγγελέας. 

Η εφημερίδα που φιλοξενούσε τα άρθρα του έμπιστου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριου Λαζαρίδη, στο σημερινό πρωτοσέλιδό της, ξεπερνάει κάθε όριο. Εδώ δεν μιλάμε για "άλλη άποψη".

 Με τη φράση "ξύλο στην κάθε αδελφή" παρακινεί σε πράξεις βίας, γεγονός που αποτελεί αδίκημα και με βάση τον νόμο 927/1979 προβλέπεται αυτεπάγγελτη δίωξη!

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση το "Παρατηρητήριο για τον ρατσιστικό και φασιστικό λόγο στα ΜΜΕ"

Το Παρατηρητήριο για τον ρατσιστικό και φασιστικό λόγο στα ΜΜΕ καταδικάζει απερίφραστα το σημερινό ακραίο ρατσιστικό δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελεύθερη Ώρα”, σχετικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου.

Το Παρατηρητήριο ζητάει να ασκηθεί δίωξη εναντίον της εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα για παράβαση του νόμου 4285/2014 (αντιρατσιστικός νόμος) δεδομένου ότι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας προτρέπει σε πράξεις βίας εναντίον όλης της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ.

Επιπλέον, καλείται το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ να εξετάσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα και να πράξει τα δέοντα.

Οι συντονιστές του Παρατηρητηρίου Χάρης Σαββίδης Ελευθερία Κουμάντου

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.