Ο εκλεκτός του Μητσοτάκη πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ καλύπτει τον Μπογδάνο και εξοργίζει και τον… ΣΚΑΪ! (Video)

Ο εκλεκτός του Μητσοτάκη πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ καλύπτει τον Μπογδάνο και εξοργίζει και τον… ΣΚΑΪ! (Video)

Η τελευταία προσπάθεια του βουλευτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μπογδάνου να κλείσει το μάτι στους ακροδεξιούς ψηφοφόρους έφερε και πάλι στην επιφάνεια την ιδεολογική ένδεια της Νέας Δημοκρατίας και το φλερτ με την «καλή Χρυσή Αυγή».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος που έβγαλε στη δημοσιότητα ονόματα αλλοδαπών νηπίων βρίσκει όπως φαίνεται πολλούς υπερασπιστές στη ΝΔ και ένας εξ αυτών είναι και ο εκλεκτός του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης.

Στη σημερινή του εμφάνιση στον ΣΚΑΪ προσπάθησε τόσο πολύ να καλύψει και να … «συγχωρέσει» τον ακροδεξιό βουλευτή που εξόργισε ακόμα και τους παρουσιαστές της εκπομπής του ΣΚΑΪ Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου.

Ήταν τόση η φτώχεια επιχειρημάτων του προέδρου της ΟΝΝΕΔ που προσπάθησε να μεταφέρει τη συζήτηση στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στον… εμβολιασμό!

Από τη συζήτηση ωστόσο των παρευρισκομένων  η αίσθηση που δημιουργείται είναι πως η απόφαση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου να δημοσιοποιήσει ονόματα αλλοδαπών νηπίων ήταν «συνειδητή επιλογή», ενώ ακόμα και η Μαρία Αναστασοπούλου, μη έχοντας απάντηση από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ σημείωσε πως η κυβέρνηση πρέπει να αποφασίσει αν βρίσκεται με τη μία πλευρά ή με την άλλη του Αντετοκούνμπο!

«Κύριε Μαρινάκη και με τα δύο δεν γίνεται» του λέει.

Ένα πάντως είναι δεδομένο: Η πιθανότητα πρόωρων εκλογών κάνει τα κόμματα της δεξιάς και ακροδεξιάς να σφάζονται αναζητώντας ψήφους στην άκρα δεξιά και στα απομεινάρια των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής με τις ανάλογες επιπτώσεις στη Δημοκρατία, αντί να αποκλείσει το φλερτ με τον φασισμό και τον νεοναζισμό…

Εξάλλου πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας θεωρούν την άκρα δεξιά τον φυσικό ιδεολογικό και εκλογικό τους χώρο.

Οπότε μην μας ξαφνιάζει και η στάση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ που αρνήθηκε τελικά να πει αν θα διέγραφε τον Κωσνταστίνο Μπογδάνο αν ήταν μέλος της ΟΝΝΕΔ.

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε επίσης: 

«Προσοχή» ο Μητσοτάκης μπροστά στον Αντετοκούνμπο αλλά ο Μπογδάνος, Μπογδάνος!

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter