Ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ «εκλιπαρεί» τον Καμμένο να αλλάξει άποψη για την εκλογική αποχή (Video)

Ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ «εκλιπαρεί» τον Καμμένο να αλλάξει άποψη για την εκλογική αποχή (Video)

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η ηγεσία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προσανατολίζεται στο να μην κατέβει το κόμμα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, αλλά ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Θεόδωρος Τοσουνίδης, φαίνεται πως έχει άλλη άποψη.

Στην εκπομπή του Γ. Αυτιά στον Σκάι, υποστήριξε μεταξύ άλλων:

«Χρειάζεται η Ελλάδα σήμερα, αυτό που κατέγραψε και η κάλπη των ευρωεκλογών στη Θράκη, οι απειλές στο Αιγαίο και η προοπτική να ευημερήσουμε από τον τεράστιο πλούτο μας που πάνε να μας τον κλέψουν, χρειάζεται αν χρειάζεται τους ανθρώπους όπως τον Πάνο Καμμένο που μπορούν να στηρίξουν την Ελλάδα».

Απευθυνόμενος στον ίδιο τον Π. Καμμένο, του είπε μέσω του καναλιού του Φαλήρου:

«Σήμερα ζητώ από τον Πάνο Καμμένο να θυμηθεί ότι η Ελλάδα τον χρειάζεται, σήμερα ζητώ από τους Έλληνες να θυμηθούν και να σκεφθούν την προσφορά του, σήμερα ζητώ από όλους τους Έλληνες να κοιτάξουμε τις μεγάλες προοπτικές που έχουμε, απειλείται το μεγάλο συμφέρον της χώρας, ο πλούτος μας και η ευημερία μας. Να μην αφήσουμε την Ελλάδα να γίνει Βενεζουέλα από κάποιους να κλέβουν τον πλούτο μας. Ας ανοίξουμε μια γραμμή άμυνας εθνική όλοι μαζί. Σ’ αυτόν τον αγώνα ο Πάνος Καμμένος είναι εξαιρετικά απαραίτητος».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter