Ο Έλον Μασκ τώρα κυκλοφορεί και σε… άρωμα

Ο Έλον Μασκ τώρα κυκλοφορεί και σε… άρωμα

«Πολυτάλαντος» μάστορας του χρήματος αποδεικνύεται ο πλουσιότερος δισεκατομμυριούχος στον πλανήτη, Ίλον Μασκ καθώς με τα καμώματά του καταφέρνει κάθε τόσο να αυξάνει την περιουσία του όχι μόνον με τεχνολογία αιχμής αλλά και με  πιο ευφάνταστους τρόπους.

Απόψε λάνσαρε και το δικό του άρωμα με την ονομασία «Burnt Hair», ανακοινώνοντας πως διέθεσε στην αγορά περίπου 10.000 φιάλες βγάζοντας έτσι τουλάχιστον ένα εκατομμύριο δολάρια, αφού κάθε μπουκάλι κοστίζει 100 δολάρια.

Το άρωμα του Μασκ προσφέρεται σε ένα κόκκινο μπουκάλι με μεταξύ άλλων τα σλόγκαν «Ξεχώρισε ανάμεσα στο πλήθος! Γίνε πόλος έλξης καθώς περπατάς στο αεροδρόμιο» και «Η εσάνς του αποτρόπαιου πόθου».

Η εταιρία του Μασκ, Boring Company, ήταν αυτή που λάνσαρε το άρωμα ανακοινώνοντας πως θα βγει στη μαζική παραγωγή το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Δεν είναι βεβαίως η πρώτη φορά που ο Μασκ επιδίδεται σε ένα τέτοιο επιχειρηματικό εγχείρημα.

Το 2020 είχε κυκλοφορήσει την «Τεκίλα της Τέσλα» και στη συνέχεια ένα σορτς για να σηματοδοτήσει τη νίκη του απέναντι σε επενδυτές που είχαν στοιχηματίσει εναντίον της δικής του αυτοκινητοβιομηχανίας ηλεκτροκίνησης, Tesla, που πλέον θεωρείται η πιο ισχυρή στο είδος της παγκοσμίως.

Πηγή: AFP

Διαβάστε επίσης:

Bloomberg: Ο Έλον Μασκ προτείνει την εξαγορά του Twitter στην αρχικά συμφωνημένη τιμή

Ο Έλον Μασκ καταθέτει τέσσερις προτάσεις για τη λήξη του πολέμου στην Ουκρανία

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter