Ο εμίρης του Κατάρ επισκέφτηκε ιστορικό μοναστήρι στη Ζάκυνθο και έφυγε με δώρο… ζωντανό κατσίκι!

Ο εμίρης του Κατάρ επισκέφτηκε ιστορικό μοναστήρι στη Ζάκυνθο και έφυγε με δώρο… ζωντανό κατσίκι!

Το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας της Αναφωνήτριας επισκέφθηκε ο Εμίρης του Κατάρ, ο 39χρονος Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θανι μαζί με την ακολουθία του, το απόγευμα του Σαββάτου.

Σϋμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και την εφημερίδα Ημέρα Ζακύνθου, η ακολουθία του εμίρη κάθισε σε κοντινό καφέ όπου οι ντόπιοι κάτοικοι τους καλωσόρισαν και τους συμπεριφέρθηκαν πολύ φιλικά, κερνώντας τους καφέ!

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, εκτός από τα ζακυνθινά εδέσματα, τους δώρισαν και ένα ζωντανό κατσίκι!

Ο Εμίρης με την ακολουθία του, βρέθηκε στο νησί εντελώς μυστικά (ιγκόγνιτο), χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση σε τοπικές αρχές.

Η ακολουθία, νοίκιασε vip μικρά πολυτελή βανάκια, τα οποία τους μετέφεραν από το πόρτο Βρώμη, στην Αναφωνήτρια, ακολούθως στην περιοχή Μαριές, όπου σύμφωνα με πληροφορίες σταμάτησαν και στην ταβέρνα «Αέρας».

Προφανώς η επίσκεψη έγινε στην περιοχή της επένδυσης που έγινε το 2014 και αφορά στην αγορά των 14.000 στρεμμάτων στη Ζάκυνθο.

Η ομάδα, επέστρεψε στην θαλαμηγό του Εμίρη Al Lusail, η οποία μετά την επίσκεψη στο Ναυάγιο, είχε αγκυροβολήσει χθες το απόγευμα, εξω από το Πόρτο Βρώμη. Σύμφωνα με μάρτυρες η θαλαμηγός αναχώρησε τη νύχτα προς άγνωστη κατεύθυνση λόγω σχεδίου υψηλής ασφαλείας που ισχύει για αρχηγό κράτους.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη θαλαμηγός διαθέτει σύγχρονα αντιεροπορικά συστήματα σε περίπτωση που δεχθεί επίθεση από αέρος.

Ποιος είναι ο Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι

Ο σεΐχης Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ Θανί είναι ο ανώτατος άρχων (Εμίρης) του Κατάρ. Γεννήθηκε στην Ντόχα και κατάγεται από την οικογένεια Αλ-Θανί. Πατέρας του είναι ο προηγούμενος Εμίρης του Κατάρ, Σεΐχης Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θανί και μητέρα του η Σεΐχα Μοζάχ Μπιντ Νασέρ Αλ Μισνέντ. Ο Ταμίμ έγινε διάδοχος του θρόνου στις 5 Αυγούστου 2003, έπειτα από την παραίτηση του μεγαλύτερου αδερφού του, Τζασίμ μπιν Χαλίφα αλ Θανί από τα δικαιώματα του θρόνου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter