Ο ενιαίος λόγος προϋπόθεση για την αντιμετώπιση του αντί-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου

Ο ενιαίος λόγος προϋπόθεση για την αντιμετώπιση του αντί-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου

Το αντί-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο δυναμώνει. Στελέχη της «Ομπρέλας» και της ομάδας Χαρίτση συνενώνουν τα πυρά τους κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη. Παρέα με το σύστημα Μητσοτάκη, τα κανάλια, την ηγεσία το ΚΚΕ, την Κωνσταντοπούλου, τον Βαρουφάκη και τους στημένους κονδυλοφόρους των μέσων ενημέρωσης. Καθημερινά στα τηλεοπτικά πάνελ τα στελέχη που αποχώρησαν. Η επίθεση θα ενταθεί μην υπάρχει καμία αμφιβολία προς τέρψη του Μητσοτάκη. 

Και όμως αυτή η συγχορδία κατά του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αντιμετωπιστεί. Οι ρεαλιστικές και ολοκληρωμένες προτάσεις μας μπορούν να αγκαλιάσουν ευρύτατο φάσμα της κοινωνίας. Αρκεί το κόμμα να εκπέμπει αξιοπιστία. Και αξιοπιστία σημαίνει πρώτα από όλα ενιαίο λόγο. 

Ο ενιαίος λόγος είναι η προϋπόθεση για να αντιμετωπιστεί το αντί-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο και να μπούμε σε τροχιά ανασυγκρότησης και ανάκαμψης. Πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού. Οι αντίθετες απόψεις είναι ωφέλιμες για ένα κόμμα δημοκρατικό. Κατατίθενται στα όργανα και στην Κεντρική Επιτροπή. Η πλειοψηφούσα θέση εκπέμπεται από  τα στελέχη. Είναι προφανές ότι τα στελέχη που η θέση τους μειοψήφησε δεν μπορούν να παίρνουν αμπάριζα τα μέσα ενημέρωσης που καιροφυλακτούν να πλήξουν το κόμμα, όπως κάνουν τώρα αυτοί που επέλεξαν την διάσπαση.   

Δεν μπορεί πλέον να επαναλαμβάνεται η υπονόμευση του προέδρου όπως από το 2019 και μετά συνέβη κατά του Αλέξη Τσίπρα. Τότε που ο Αλέξης προσπαθούσε με συνεντεύξεις, δηλώσεις και παρεμβάσεις να προωθήσει τον μετασχηματισμό και τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και μετά μία μέρα έπιαναν στασίδι στα κανάλια στελέχη της «Ομπρέλας» με δηλώσεις σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή του προέδρου. Τσακαλώτος, Φίλης, Σκουρλέτης και λοιποί έδωσαν ρέστα στην υπονόμευση του Αλέξη. Κόστος ήταν τα σοβαρά πλήγματα στην αξιοπιστία του κόμματος. Να μην τα ξεχνάμε αυτά. Και τα παθήματα μαθήματα. 

Η εκφορά ενιαίου λόγου δεν είναι θέμα καταστατικού όπως κάποιοι διατείνονται. Είναι πρωτίστως θέμα πολιτικό. Και είναι όρος για την  ενίσχυση της επιρροής  του κόμματος και της αξιοποίησης των ρηγμάτων  που προκαλεί ακόμα και σε ψηφοφόρους της ΝΔ η άθλια πολιτική Μητσοτάκη.  

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter