Ο επιμένων… ξεφτιλίζεται διπλά

Ο επιμένων… ξεφτιλίζεται διπλά

Εκεί στην Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού φαίνεται πως δεν τους έφτανε που ξεφτιλίστηκαν μια φορά πέρσι στην εκδίκαση της αγωγής που κατέθεσαν εναντίον του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου (η συγκεκριμένη αγωγή απορρίφθηκε με την υπ.αριθμ. 4711/2022 απόφαση του Δικαστηρίου), αφού αποφάσισαν να επανέρθουν με νέα αγωγή η οποία εκδικάζεται στις 27 Οκτωβρίου του 2022. Μια πραγματικά αψυχολόγητη και ανόητη κατά βάση ενέργεια, η οποία όχι μόνο θα τους εκθέσει (ξανά), αλλά ταυτόχρονα θα αναδείξει (εκ νέου) τον ακροδεξιό χαρακτήρα της Ένωσης και τη φασίζουσα νοοτροπία που διακρίνει πολλά από τα μέλη της.

Την πρώτη φορά δεν βρέθηκε κανένας μάρτυρας κατηγορίας εναντίον του Νίκου Μπογιόπουλου στο δικαστήριο, ούτε ένας για να στηρίξει την κατάπτυστη αγωγή της ΕΑΑΣ, και πιστέψαμε πως οι απόστρατοι πήραν το μήνυμα και στο μέλλον θα ήταν πιο προσεχτικοί.

Αυτοί, όμως, είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Αντί να λουφάξουν στις τρύπες τους μπας και γλυτώσουν τη γενική κατακραυγή, συνεχίζουν να πιστεύουν ότι ο Μπογιόπουλος συκοφάντησε τις δράσεις και τις ενέργειές τους, ζητώντας του (ξανά) 70.000 ευρώ (συν τους τόκους…) για «ηθική βλάβη» και αιτούμενοι (ξανά) τη φυλάκισή του για 6 μήνες «ως μέσον εκτελέσεως της απόφασης που θα εκδοθεί». Τι άραγε αναμένουν να αλλάξει αυτή τη φορά στο δικαστήριο; Να παρουσιαστεί λαοθάλασσα για να τους στηρίξει; Ή η κοινή γνώμη να ταχθεί στο πλευρό κάποιων ακροδεξιών που σέρνουν στα δικαστήρια έναν δημοσιογράφο για τις πολιτικές του πεποιθήσεις;

Εκτός κι αν έχουν αποφασίσει πως αυτό που θέλουν δεν είναι να δικαιωθούν, αλλά να κάνουν ντόρο γύρω από την Ένωση, να ακουστούν, στο πλαίσιο της άποψης πως και η αρνητική διαφήμιση είναι διαφήμιση.

Ωστόσο, στην πραγματικότητα η αρνητική διαφήμιση είναι δυσφήμηση, ενώ η έφεση αποτελεί για τον Μπογιόπουλο και γενικότερα για όλο τον προοδευτικό κόσμο που συστρατεύεται μαζί του μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να καταδείξουν τον αντιδραστικό χαρακτήρα της Ένωσης και το αντικομμουνιστικό μένος που τη διακρίνει.

«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», υποστηρίζει ο λαός μας και εκεί στην ΕΑΑΣ φαίνεται πως τελικά δεν είναι μόνο ακροδεξιοί αλλά και ανόητοι.

Ραντεβού στα δικαστήρια!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter