Ο επιχειρηματίας που πανηγύριζε για τη ΝΔ και τον υπουργό «αποδέκτης» των voucher (Video)

Ο επιχειρηματίας που πανηγύριζε για τη ΝΔ και τον υπουργό «αποδέκτης» των voucher (Video)

Λίγο μετά τις εκλογές του 2019, ο Νϊκος Τάκης, επιχειρηματίας από την Ημαθία, πανηγύριζε σε μία «νεοδημοκρατική» συνεστίαση τη νίκη των «αγωνιστών» της Ν.Δ. χαιρετίζοντας τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ και υμνώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό του…

Εκεί ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στη συμμάζωξη παρουσία του παρόντος υπουργού και προς τιμής επίσης του Κυριάκου Μητσοτάκη, της ΝΔ.. και του ΠΑΟΚ.

Είναι τόση η χαρά του όπως λέει, που πήρανε εκλογές, ευρωεκλογές, περιφέρεια, δημαρχεία…

«Έχουμε υπουργό, υγεία να έχουμε» λέει συγκεκριμένα για να καταλάβουμε αργότερα πως πρόκειται για τον υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο, οικονομολόγο που εκλέγεται στην Ημαθία.

Ο κ. Νίκος Τάκης είναι χαρούμενος με την νέα κυβέρνηση -δεν κοιμήθηκε από τη χαρά του. Πλέκει το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη που δίνει -όπως λέει- δείγματα γραφής από την πρώτη μέρα, καθώς δείχνει την αντίθεση -όπως λέει- αυτών που ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Και εκεί μας λέει πως προφανώς επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν παρέες, ευνοιοκρατία, Μέσα Ενημέρωσης (σ.σ. προφανώς του ΣΥΡΙΖΑ) και διαπλοκή.

Για τον ίδιο, στο πρόσωπο του Απόστολου που ξεκίνησε ως αγροτόπαιδο, δείχνει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξαναφέρνει την αξιοκρατία.

Σε λιγότερο από ένα χρόνο ο Νίκος Τάκης, επιχειρηματίας συνδεόμενος με εκπαιδευτικό όμιλο όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες από το προφίλ του στο facebook θα είναι ακόμα πιο χαρούμενος αφού τα χρήματα και τα voucher αφορούν και τις επιχειρήσεις του.

Ποια είναι η σχέση του Νίκου Τάκη με τα εκπαιδευτήρια Ram, προκύπτει και από την σχετική σελίδα, όπου το όνομά του αναφέρεται σε όλους τους λογαριασμούς τραπεζών: 

Τελικά και με το δίκιο του που πανηγύριζε για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και τελείωσε η «διαπλοκή» του ΣΥΡΙΖΑ με τα φιλικά του Μέσα Ενημέρωσης και τις παρέες…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter