Ο Eric Burdon των Animals μιλάει αποκλειστικά στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο Eric Burdon των Animals μιλάει αποκλειστικά στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

-Ο θρυλικός Eric Burdon των Animals και του «The house of the rising sun» υποδέχτηκε την Έμυ Ντούρου ξυπόλυτος στο Hilton και της μίλησε για το ροκ σήμερα, τη Μάνη που επισκέφτηκε φέτος, την Αμερική του Ντόναλντ Τραμπ, το Νιούκασλ όπου μεγάλωσε και το Ηνωμένο Βασίλειο που προσπαθεί να εξαφανίσει από την «επίσημη» εικόνα του τους «σκουρόχρωμους».

-Ο Γιάννης Ζουγανέλης αποχαιρετά τον φίλο και μέντορά του Σταύρο Τσιώλη, τον σκηνοθέτη που επαναπροσδιόρισε τον όρο κωμικότητα στον ελληνικό κινηματογράφο.

-Ο σκηνοθέτης Σταύρος Τσακίρης και η ηθοποιός Πέγκυ Τρικαλιώτη, λίγες ημέρες προτού κατεβούν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, μιλούν στην Ηλέκτρα Ζαργάνη για τον Προμηθέα δεσμώτη ως σύμβολο της αντίστασης της επιστήμης και της γνώσης στον σκοταδισμό θρησκειών.

-Ο Γιάννης Αγρανιώτης, ένας εκ των δύο καλλιτεχνικών διευθυντών και ιδρυτών του Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Σαρωνικού, μίλησε στην Αφροδίτη Ερμίδη για τη φετινή διοργάνωση (31/7 έως τις 4/8).

-Η διοργανώτρια του εναλλακτικού Port Festival στο Κατάκολο Ηλείας Ηρώ Ρήγα γράφει στο Documento όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το σκεπτικό και τη φιλοσοφία του φεστιβάλ της Collectiva Artenativa και για τη φετινή διοργάνωση.

-Ο… άλλος Κουτσούμπας στη Μόσχα. Λέγεται Παναγιώτης Κουτσούμπας και έχει κατακτήσει τη ρωσική πρωτεύουσα με τη μουσική του βιρτουοζιτέ. Στη συνέντευξη ο Σπύρος Οικόπουλος.

-Ο σκηνοθέτης Νίκος Θεοδοσίου ανακάλυψε τα ίχνη του πρώτου Έλληνα επαγγελματία ηθοποιού στο Χόλιγουντ την εποχή του βωβού κινηματογράφου, του Δημητρίου Μήτσουρα, και καταγράφει την ιστορία της ζωής του.

-Ο ζωγράφος και συλλέκτης Αλέξης Βερούκας μιλά στην Αφροδίτη Ερμίδη για την αναδρομική έκθεση του Νίκου Στεφάνου που παρουσιάζεται στον χώρο του πρώην Hydra Workshop στο Πλατύσκαλο Ύδρας αλλά και στο λιμάνι του νησιού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter