O Ερντογάν παρέδωσε μια κορβέτα και μετά πετάχτηκε για… ψώνια σε σουπερμάρκετ (Photos)

O Ερντογάν παρέδωσε μια κορβέτα και μετά πετάχτηκε για… ψώνια σε σουπερμάρκετ (Photos)

Το να ψωνίζει ο οποιοσδήποτε στο σουπερμάρκετ φυσιολογικό. Το να ψωνίζει όμως κοτζάμ πρόεδρος αποκτά άλλη αξία η… κατανάλωση και τα προϊόντα που ψωνίζει.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, αφού παρέδωσε μια κορβέτα στο πολεμικό του ναυτικό, πετάχτηκε μετά και στο διπλανό σουπερμάρκετ του συνεταιρισμού για να κάνει τα ψώνια της εβδομάδας του και για να δείξει ότι ο πρώτος πολίτης της χώρας… είναι και παράλληλα κουβαλητής!

Από ό,τι φαίνεται στις φωτογραφίες, πάντως, περισσότερες σοκολάτες και γκοφρέτες πήρε… Μάλλον για να φιλέψει τα εγγόνια του το βράδυ στο σπίτι, όπως έκανε και με έναν μπόμπιρα που συνάντησε στο σουπερμάρκετ.

Πάντως, δεν γέμισε το καλάθι ο πρόεδρος. Συνεχάρη όμως το σουπερμάρκετ για τις πλαστικές σακούλες που… δεν είχε και έφυγε έχοντας ήσυχη και την τσέπη και την οικολογική του συνείδηση.

Μεγαλύτερη διαφήμιση για τα προϊόντα που ψώνισε δεν θα μπορούσε να υπάρχει πάντως. Δεν θα προκάνουν οι φάμπρικες να τα (ανα)παράγουν. Αφού τα προτίμησε ο πρόεδρος, θα είναι καλά!

Πηγή sigmalive.com , takvim.com.tr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter