Ο «εθνικός φωνακλάς» Άδωνις Γεωργιάδης και τα ψέματα (Video)

Ο «εθνικός φωνακλάς» Άδωνις Γεωργιάδης και τα ψέματα (Video)

Συγγνώμη απαιτούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το koutipandoras.gr και τον Κώστα Βαξεβάνη επειδή είχε γράψει πως στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας διακόπηκε η συνεδρίαση όταν ξεκίνησε να φωνάζει και να χτυπά το χέρι του στο έδρανο, νομίζοντας πως βρίσκεται σε χαμαιτυπείο ή σε σεμινάριο τηλεπώλησης αρχαιοπρεπούς υλικού.

«Διακόπτεται, διακόπτεται, διακόπτεται η συνεδρίαση» είχε πει επί λέξει ο προεδρεύων, Κώστας Δουζίνας, και πρόσθεσε: «Λύεται η συνεδρίαση», την στιγμή που ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης  έδινε ένα ακόμα show λαϊκισμού λες και τα ντεσιμπέλ ενισχύουν τα επιχειρήματά του.

Δείτε το βίντεο στα τελευταία δύο λεπτά:

Κατά τη χθεσινή συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τις «ρυθμίσεις περί σταδιοδρομίας και εξέλιξης στελεχών», μετά από σχετικές αναφορές του αντιπροέδρου της ΝΔ ο Κώστας Δουζίνας πήρε το λόγο και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Αφού λοιπόν χαρακτήρισε τον κ. Γεωργιάδη «εθνικό φωνακλά», είπε σύμφωνα με τα πρακτικά:

«Θέλω να πω, όμως, μια κουβέντα μόνο, σχετικά με το ότι έγινε λάθος περιγραφή. Προφανώς υπήρξε μια εξαιρετικά -νομίζω- δύσκολη συνεδρίαση στην Επιτροπή. Υπήρξαν επιθέσεις και από τις δύο πλευρές. Μπορεί να χρησιμοποιήθηκαν οι όροι που λέει ο κ. Γεωργιάδης, αλλά και η άλλη πλευρά χρησιμοποίησε άλλους όρους.

Νομίζω, όμως, ότι δεν πρέπει συνεχιστεί αυτή η κατάσταση κατά την οποία και ο κ. Γεωργιάδης έριξε πολύ λάδι στη φωτιά και με ανάγκασε να διακόψω τη συνεδρίαση. Πρέπει να σταματήσουμε, να φτιαχτεί αυτή η κοινή ομοσπονδία, να τους φέρουμε μαζί και να προχωρήσουμε. Αυτό νομίζω ότι είναι σημαντικό και το λέω θεσμικά ως Πρόεδρος της Επιτροπής».

Ο αντιπρόεδρος δεν μπορούσε να αφήσει τα λεγόμενα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αναπάντητα, βάζοντας στην κουβέντα και τον Κώστα Βαξεβάνη! «Η Επιτροπή δεν διεκόπη. Είχατε πει πριν πάρω τον λόγο ότι βιάζεστε να κατεβείτε κάτω για να ψηφίσετε, αν θυμάστε. Με είχατε παρακαλέσει, μάλιστα, να είμαι και πάρα πολύ σύντομος. Άρα, μην λέτε διακοπή, γιατί τα πήρε ο Βαξεβάνης και τα έκανε θέματα. Εντάξει;» διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης που για άλλη μια φορά επέδειξε άρνηση αποδοχής της πραγματικότητας. Το ότι ο προεδρεύων είχε ζητήσει διακοπή της συνεδρίασης λόγω παράλληλης υποχρέωσης στην Ολομέλεια δεν αναιρεί το γεγονός ότι μπορεί να διακόψει νωρίτερα προκειμένου να μην βγει η κατάσταση εκτός ελέγχου όταν ένα μέλος της Επιτροπής ωρύεται εκτροχιάζοντας τη διαδικασία.

Ο κ. Γεωργιάδης λοιπόν ας ανατρέξει στο γνωστό ρητό για το ποιος επιμένει, ποιος δικαιολογείται και ποιος τελικά παραδέχεται ένα ψέμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter