Ο Ευάγγελος Αντώναρος καταγγέλλει τους …Μαυρογιαλούρους που δεν άφησαν τον Γιούνκερ να μιλήσει στο Ίδρυμα Καραμανλή

Ο Ευάγγελος Αντώναρος καταγγέλλει τους …Μαυρογιαλούρους που δεν άφησαν τον Γιούνκερ να μιλήσει στο Ίδρυμα Καραμανλή

Δριμεία επίθεση εξαπολύει ο Ευάγγελος Αντώναρος εναντίον “κάποιων Μαυρογιαλούρων”, όπως τους χαρακτηρίζει που πάτησαν πόδι κι έτσι ο Γιούνκερ δεν είχε την ευκαιρία να τιμήσει την προσφορά και το έργο του Κωνσταντίνου Καραμανλή. 

Ο κ. Αντώναρος με την ανάρτησή του στο Facebook συνεχίζει την πολεμική εναντίον της ηγετικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Διαβάστε την σκληρή ανάρτησή του στο Facebook:

Λίγες είναι οι πραγματικά μεγάλες ευκαιρίες που δίνονται σε μια χώρα να τιμήσει τα σπουδαία τέκνα της.

Μια τέτοια μοναδική ευκαιρία χάθηκε ανεπιστρεπτί αυτη την εβδομάδα με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων απο τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του σπουδαιότερου Ευρωπαίου πολιτικού της χώρας.

Μικροκομματικές αντιλήψεις — δύο μόνον ανθρώπων όπως μαθαίνω — εμπόδισαν και τελικά ματαίωσαν τη διοργάνωση μεγάλης εκδήλωσης όπου θα μιλούσε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γιούνκερ. Φοβήθηκαν ότι θα μιλούσε θετικά για τη κυβέρνηση Τσίπρα και την οικονομική πρόοδο της χώρας. Και πάτησαν πόδι — όπως μαθαίνω. Γιατί η αναμενόμενη ομιλία Γιούνκερ θα ήταν σε αντίθεση με την καταστροφολογία της Ν.Δημοκρατίας.

Κρίμα. Όχι μόνο γιατί έτσι αποξενώνουμε πραγματικούς φίλους της χώρας στο εξωτερικό. Αλλά και γιατί κάποιοι Μαυρογιαλούροι εν έτει 2018 δεν αντιλαμβάνονται ότι το εθνικό συμφέρον είναι πάνω από μικροπολιτικούς υπολογισμούς.

https://www.facebook.com/evangelos.antonaros/posts/2116590548618966

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter