Ο Φαήλος πήρε τ’ άρματα και θέλει να βομβαρδίσει την Αλβανία

Ο Φαήλος πήρε τ’ άρματα και θέλει να βομβαρδίσει την Αλβανία

Την “ώριμη” πολιτική πρόταση να ισοπεδώσει η ελληνική αεροπορία το διοικητήριο και το στρατόπεδο των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας έκανε ο γνωστός σε όλους ακροδεξιός Φαήλος Κρανιδιώτης μέσω βιντεοσκοπημένου διαγγέλματος, ως… αντίποινα για το θάνατο του Έλληνα ομογενή!

Ο Φαήλος ως δικαστική εξουσία απεφάνθη αμέσως επί του περιστατικού, πήρε την εξωτερική πολιτική πάνω του και κήρυξε τον πόλεμο.

Προφανώς, αν συμβεί κάτι ανάλογο με την Τουρκία, θα κηρύξει και τον πόλεμο στην Τουρκία και λογικά και στην πΓΔΜ (σιγά που θα την άφηνε…).

Άγνωστο αν η χώρα θα έπρεπε, κατά τον Φαήλο, να επιτεθεί ταυτόχρονα έχοντας τρία μέτωπα, με τέταρτο βέβαια στην περίπτωση αυτή και την Κύπρο.

Ίσως αφού θα έχουμε πάρει «το κολάι» των επιθέσεων να προσθέταμε και μία άλλη χώρα, μια που θα ‘χουμε μπει στον κόπο. Κάθε πρόταση προς σκέψη…

Και βέβαια κατά τον Φαήλο οι πόλεμοι θα ήταν νικηφόροι, προφανώς θα είχαμε ψεκάσει την υπόλοιπη υδρόγειο για να μην αντιδράσει.

Άγνωστο επίσης πως θα διαχειριζόμαστε τόσες νίκες στην συνέχεια και τι θα έκαναν οι υπόλοιποι που όταν… ξύπναγαν γιατί όλοι οι άλλοι είναι βλάκες σε αντίθεση με “μας¨).

Πέραν όμως του γελοίου και της διακωμώδησης της επικίνδυνης ανοησίας, ο Φαήλος Κρανιδιώτης δεν είναι τόσο αφελής ώστε να πιστεύει πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει, θα ήταν νόμιμο, ηθικό ή εφικτό (πέραν του ανεκδιήγητου της πρότασης).

Είπαμε καρα-ακροδεξιός είναι, βλάξ δεν είναι.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης αποζητά ψήφους μεταξύ των «εθνικοφρόνων» και «πατριωτών». 

Αναζητά κλικ και views ψάχνοντας μια θέση στον ήλιο… Κοινώς, τους δουλεύει προς ίδιον συμφέρον..

Ψάχνει να βρει μια θέση στον μαύρο ήλιο που εκπροσωπεί…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter