Ο Φαήλος τρέφει την ακροδεξιά κι επιμένει στα Fake News – Μήνυσε τον Μπουτάρη (Video)

Ο Φαήλος τρέφει την ακροδεξιά κι επιμένει στα Fake News – Μήνυσε τον Μπουτάρη (Video)

Βασιζόμενος στο μικρό απόσπασμα συνέντευξης του Γιάννη Μπουτάρη σε ξένο δίκτυο, ο Φαήλος Κρανιδιώτης κατέθεσε μήνυση κατά του Γιάννη Μπουτάρη, ασπαζόμενος τη ρητορική μίσους που μετατράπηκε σε επίθεση κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης. 

Δείτε ολόκληρες τις δηλώσεις του κυρίου Μπουτάρη από τις οποίες απομονώθηκε μια ατάκα:

Διαβάστε το δελτίο τύπου που έστειλε ο κ. Κρανιδιώτης:

Μία πράξη ηχεί δυνατότερα από 1000 λέξεις. Ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Γραμματέας Δικαιοσύνης κ. Γιώργος Παλάζης κατέθεσαν σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, μηνυτήρια αναφορά κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννη Μπουτάρη και του πολιτευτή του Ποταμιού κ. Γιάννη Κωνσταντίνου, για παράβαση του άρθρου 2 του ν.4285/2014, έπειτα από τις απίστευτες δηλώσεις του Δημάρχου σε ξένο κανάλι για την Ημέρα Γενοκτονίας των Ποντίων.

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, πρέπει να ελεγχθούν σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο, ο Γιάννης Μπουτάρης, για το «χέστηκα αν ο Κεμάλ σκότωσε ή όχι Έλληνες» και ο Γιάννης Κωνσταντίνου για το «ας μην χάσουμε τη χρυσή ευκαιρία όχι μόνο της απομυθοποίησης της δήθεν Γενοκτονίας αλλά και της κατάδειξης των ευθυνών των ίδιων των Ποντίων για τα δεινά που υπέστησαν τότε».

Από την πλευρά του ο Γραμματέας Δικαιοσύνης της Νέας Δεξιάς επισήμανε ότι είναι άξιο μνείας και προσοχής το γεγονός ότι ο «πρώτος πολίτης» της Θεσσαλονίκης, έκανε τις ως άνω δηλώσεις υπό την ιδιότητα του ως δημόσιου λειτουργού κι όχι υπό την ιδιότητά του ως οινοποιού.

Η Νέα Δεξιά θεωρεί ότι η εφαρμογή του νόμου όσο αναφορά ρατσιστικές συμπεριφορές και την αμφισβήτηση των εγκλημάτων γενοκτονίας πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Και εδώ το μονταρισμένο βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=W2QyMfO9hUE

Μυστικά & Documento

05/12/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter