Ο «φίλος» της Νατάσας ανταποκριτής στην ΕΡΤ

Ο «φίλος» της Νατάσας ανταποκριτής στην ΕΡΤ

Στην κρατική ΕΡΤ το πράγμα γίνεται όλο και καλύτερο.

Τα «δικά μας» παιδιά έχουν πάρει τα μικρόφωνα, δημοσιογράφος από τους «άλλους» δεν περνά έξω από τη Μεσογείων και ο πρόεδρος Ζούλας μαθαίνω ότι τρίβει τα χέρια του μετά το πείραμα «κόβουμε τον Τσίπρα να μετρήσουμε αντιδράσεις». Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ρώτησε γιατί κόπηκαν οι τομεάρχες και οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων στη συνέντευξη της περασμένης Δευτέρας. Συνεπώς προχωράμε ακάθεκτοι. 

Στα πολύ εσωτερικά ορισμένοι στο ραδιομέγαρο ρωτάνε να μάθουν το «πόθεν» κάποιων ανταποκριτών που εμφανίστηκαν εσχάτως με την πανδημία. 

Για να τους βοηθήσω, ο ένας λένε είναι κονέ του προέδρου της Ραφήνας, από την πλευρά της Νατάσας. «Ελαφρόμυαλος», «της αθηναϊκής ψευτοελίτ», του «όπου κολλήσουμε», «ουρανοκατέβατος», «προσωρινή κατάσταση» και «εποχιακό φρούτο» (επειδή η ανταποκρίτρια έχει κολλήσει στην πρωτεύουσα λόγω πανδημίας) είναι μερικά μόνο απ’ όσα έμαθα από το «Big Apple». 

Για τον «ανταποκριτή» – γεωλόγο – communication specialist σε γειτονική χώρα θα επανέλθω την επόμενη εβδομάδα για να μην το παρακάνουμε στο ζούληγμα! Να μην ξεχάσω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον αρχισυντάκτη του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ για το ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ ότι ο SARS-CoV-2 δείχνει μια προτίμηση στους Αφροαμερικανούς! Εύγε, πρόεδρε, ούτε ο Τσιόδρας δεν το ήξερε αυτό…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter