Ο Φλωρίδης παραδέχθηκε πως το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφύλων παραπέμπεται στις καλένδες…

Ο Φλωρίδης παραδέχθηκε πως το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφύλων παραπέμπεται στις καλένδες…

Και επισήμως πλέον το νομοσχέδιο για το γάμο ομοφύλων αγνοείται! Με απλά λόγια όπως αποκάλυψε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης δεν υπάρχει τέτοια εκκρεμότητα στο υπουργείο του. Και βέβαιο ο ίδιος δηλώνει πως δεν γνωρίζει πότε θα έρθει στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

«Στο υπουργείο Δικαιοσύνης δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή τέτοιο θέμα προς επεξεργασία. Ισχύει ό,τι έχει πει ο πρωθυπουργός. Σε ό,τι με αφορά ως υπουργό Δικαιοσύνης, αυτό το ζήτημα δεν είναι στο υπουργείο Δικαιοσύνης τώρα. Είναι ένα υπουργείο είτε αποκλειστικά αρμόδιο, είτε συναρμόδιο» ανέφερε ο Γιώργος Φλωρίδης μιλώντας στο Open.

Οπότε οποιοσδήποτε αρχικός πρωθυπουργικός σχεδιασμός να δείξει προοδευτικό πρόσωπο και να τον φέρει στη Βουλή πριν το νέο έτος παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες λόγω αντιδράσεων των ακροδεξιών εντός της Ν.Δ.

Εκτός απροόπτου δεν φαίνεται να πηγαίνει στη Βουλή πριν τις Ευρωεκλογές καθώς θα είναι αποκαρδιωτική για τη Νέα Δημοκρατία η εικόνα να ψάχνει ομιλητές και ψήφους.

Τα καμπανάκια ήρθαν τόσο από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά όσο και από τον υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη αλλά και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Θάνο Πλεύρη.

Κερασάκι στην τούρτα οι δηλώσεις του Νικήτα Κακλαμάνη που τους θύμισε πως στη Δημοκρατία δεν γίνεται ένας υπουργός να καταψηφίζει νομοσχέδιο της Κυβέρνησης και να μένει στη θέση του…

Μια απλή παροιμία λέει «όπου στρώσεις θα κοιμηθείς». Και η Νέα Δημοκρατία σίγουρα δεν μπορεί να έχει δυο πόδια σε διαφορετικές βάρκες…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter