Ο Φορτσάκης παίρνει θέση υπέρ των αιτημάτων του Γιάννη Μιχαηλίδη: «Η Πολιτεία να δείξει την επιείκεια που οφείλει»

Ο Φορτσάκης παίρνει θέση υπέρ των αιτημάτων του Γιάννη Μιχαηλίδη: «Η Πολιτεία να δείξει την επιείκεια που οφείλει»

Υπέρ της αποφυλάκισης του απεργού πείνας, Γιάννη Μιχαηλίδη, τάσσεται ο πρώην πρύτανης και βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Φορτσάκης, με ανάρτησή του.

«Θεωρώ χρέος μου να τοποθετηθώ για την περίπτωση Μιχαηλίδη. Καλώ την Πολιτεία να δείξει την επιείκεια που οφείλει, λαμβάνοντας ιδίως υπόψη ότι ο σημερινός απεργός πείνας είχε επιλέξει να μη στρέψει τα όπλα κατά της αστυνομίας και να μη διακινδυνεύσει τη ζωή του ομήρου που κρατούσε», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Θεόδωρος Φορτσάκης.

Πρόκειται για μία θέση που σαφώς διαφοροποιείται αυτών της συντριπτικής πλειοψηφίας της ΝΔ, σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, όσον αφορά την υπόθεση του Γιάννη Μιχαηλίδη.

Η ανάρτηση του Θεόδωρου Φορτσάκη:

«Για τρίτη φορά το Πολιτικό Γραφείο μου έγινε στόχος βανδαλισμού. Με ανακοίνωση στο indymedia την ευθύνη ανέλαβε ομάδα προς υπεράσπισή του Γιάννη Μιχαηλίδη. Λυπάμαι που επιλέγονται τέτοιες μέθοδοι για τη στήριξη αιτημάτων, ακόμη και αν αυτά είναι δίκαια. Η τήρηση της νομιμότητας είναι απαράβατος όρος της ειρηνικής δημοκρατικής συνύπαρξης. Οι θέσεις και οι απόψεις μου παραμένουν σταθερές. Θεωρώ χρέος μου να τοποθετηθώ για την περίπτωση Μιχαηλίδη. Καλώ την Πολιτεία να δείξει την επιείκια που οφείλει, λαμβάνοντας ιδίως υπόψη ότι ο σημερινός απεργός πείνας είχε επιλέξει να μη στρέψει τα όπλα κατά της αστυνομίας και να μη διακινδυνεύσει τη ζωή του ομήρου που κρατούσε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter