Ο Φουρθιώτης υμνεί Νικολάου και Οικονόμου και δε θέλει να φύγει από τον Κορυδαλλό (Video)

Ο Φουρθιώτης υμνεί Νικολάου και Οικονόμου και δε θέλει να φύγει από τον Κορυδαλλό (Video)

Το εγκώμιο του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου αλλά και της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, πλέκει ο Μένιος Φουρθιώτης μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού περιγράφοντας πόσο ωραία περνάει και τι φανταστικά που είναι.

Διαβάστε επίσης: Γιαννάκος για Φουρθιώτη: «Το Δρομοκαΐτειο δεν είναι παραθεριστικός χώρος για το κάθε ψώνιο»

Ο Μένιος Φουρθιώτης που σκαρφίζεται το ένα περιστατικό μετά το άλλο προκειμένου να μείνει εκτός Κορυδαλλού, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» όχι μόνο περιγράφει μια ζωή ειδυλλιακή μέσα στις φυλακές, αλλά όπως ο ίδιος λέει… δεν θέλει να φύγει.

Όπως τόνισε στην εκπομπή «αξίζουν συγχαρητήρια οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι αρχιφύλακες, η διευθύντρια των φυλακών, που έρχονται από τις 6 το πρωί και φεύγουνε το βράδυ για να κοιτάνε έναν-έναν τους κρατούμενους». Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια  στον Λευτέρη Οικονόμου και την Σοφία Νικολάου για την «εξαιρετική τους δουλειά» στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Εγώ όχι μόνο δεν θέλω, αλλά εφόσον κριθεί από τη Δικαιοσύνη, όποια κι αν είναι η απόφασή της, είτε είναι στο 18μηνο, οτιδήποτε γιατί όλα αυτά είναι θέματα δικονομικά, θα την σεβαστώ όποια κι αν είναι…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα όσα δήλωσε ο Μένιος Φουρθιώτης δημιουργούν ερωτήματα για την στάση του αυτή και έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις απέλπιδες κινήσεις του να μείνει εκτός κελιού. Υπενθυμίζεται ότι μόλις δύο εικοσιτετράωρα νωρίτερα ζήτησε να μεταφερθεί στο Δρομοκαΐτειο για ψυχιατρική εξέταση, χωρίς ωστόσο να διαπιστωθεί ότι χρήζει νοσηλείας.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter