Ο Φραγκιαδάκης και ο (νέος) συνεργάτης

Ο Φραγκιαδάκης και ο (νέος) συνεργάτης

Ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, ο οποίος έχει φανεί απρόσεκτος στην υπόθεση πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής, με διαρροές, επιλεκτικά ραντεβού με υποψήφιους αγοραστές και πρωτοφανή περιστατικά που δεν συνάδουν με μία τόσο σημαντική διαδικασία, προσέλαβε στην τράπεζα τον Γιάννη Κοτόφωλο, ως επικεφαλής του γραφείου τύπου της τράπεζας. Με ποια μορφή, μένει να το μάθουμε.

Ο Κοτόφωλος ήταν ο στενότερος συνεργάτης του Μιχάλη Σάλλα στην Τράπεζα Πειραιώς και έσπευσε να φύγει μετά την αποχώρησή του, βρίσκοντας ορθάνοιχτες τις αγκάλες του Φραγκιαδάκη. Ο Φραγκιαδάκης οφείλει να τεκμηριώσει την επιλογή του. Οφείλει να την τεκμηριώσει, όχι απλώς στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αλλά σε όλους. Στους πελάτες της τράπεζας, στους καταθέτες, στους μετόχους και στους φορολογούμενους. Και να τεκμηριώσει γιατί τον επέλεξε και πως τον επέλεξε; 

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιάννης Κοτόφωλος είναι ο άνθρωπος που μαζί με άλλους στην Τράπεζα Πειραιώς, μοίραζαν τα χρήματα της τράπεζας, δηλαδή των Ελλήνων φορολογουμένων και των μετόχων της τράπεζας, σε αμφιλεγόμενες και αχρείαστες (όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε στην πρόσφατη εξεταστική επιτροπή της βουλής), προωθητικές ενέργειες, διαφημίσεις, χορηγίες κλπ. Και είναι ο μοναδικός μάρτυρας που πήγε στο δικαστήριο, στρεφόμενος κατά συναδέλφων του, για να υπερασπιστεί μια αγωγή, ανύπαρκτης – όπως αποδείχθηκε – συκοφαντικής δυσφήμησης, που είχε υποβάλει ο προηγούμενος εργοδότης του. Ο οποίος προσφάτως αποδέχτηκε και αυτά, που τότε διέψευδε!   

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter