Ο Franco και ο Ciccio και η πολιτική ανυπαρξία

Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να κάνουν κάτι και δεν μπορούν. Άνθρωποι που μπορούν να κάνουν κάτι και δεν το κάνουν. Άνθρωποι που δεν τους φτάνει ούτε να θέλουν ούτε να μπορούν και άνθρωποι που και μπορούν και θέλουν.

 Τα αποτελέσματα των πράξεων των παραπάνω κατηγοριών δεν φαίνονται πάντα άμεσα αλλά τις περισσότερες φορές η διάρκεια αποδεικνύει και αναδεικνύει είτε την ικανότητα είτε την θέληση κάποιου.

Η κυβέρνηση Σύριζα αναδείχτηκε και αποδείχτηκε ότι διαθέτει ταυτόχρονα και το πρώτο και το δεύτερο. Κριτήριο πάντα αποτελεί προς ποια κατεύθυνση πράττει και δημιουργεί κάποιος. Ο Τσίπρας και οι υπουργοί του έδειξαν ότι δεν δουλεύουν για το τομάρι τους ή για άλλα «τομάρια» του δημόσιου και επιχειρηματικού βίου… αλλά για το λαό.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο koutipandoras.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.