Ο Γ. Παπαχρήστος βλέπει τέλμα στη Νέα Δημοκρατία

Ο Γ. Παπαχρήστος βλέπει τέλμα στη Νέα Δημοκρατία

Επικριτικός για τη στρατηγική που ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ, εμφανίζεται ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Τα Νέα, Γιώργος Παπαχρήστος, μέσα από τη σχετική στήλη του, όπου μεταξύ άλλων, και με χαρακτηριστικό τίτλο του σχολίου «Ήττα από τα αποδυτήρια», επισημαίνει τα εξής:

«Άλλη μια δημοσκόπηση με μείωση της διαφοράς, περίπου στις 6 μονάδες, μεταξύ ΝουΔού και ΣΥΡΙΖΑ. Αναμενόμενο πρέπει να πω. Εγώ περιμένω να πάει και πιο κάτω. Αν σε μια εποχή που έχουν συμβεί τόσα και τόσα, και ο κόσμος βρίζει την κυβέρνηση για τα χαράτσια, τις οικολογικές καταστροφές και το προβληματικό μοντέλο διακυβέρνησης, η διαφορά μειώνεται, πότε περιμένουν στην Πειραιώς να αυξηθεί; Όταν θα καταφέρει να ισορροπήσει ο Τσίπρας; Μα τότε θα έχουν χαθεί και η διαφορά και το πλεονέκτημα του Κυριάκου έναντι του προέδρου Αλέξη.

Συμπερασματικά, αυτό που έχω να πω είναι ότι αν δεν αλλάξουν στρατηγική στη ΝουΔού, και συνεχίσουν να επαναπαύονται στο μαξιλάρι των δημοσκοπήσεων, το παιχνίδι θα το χάσουν από τα αποδυτήρια, τρία – μηδέν!

Εννοείται πως ποσώς με ενδιαφέρει, ε;».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter