Ο γάιδαρος, ο Κοντονής και το σαμάρι

Ο γάιδαρος, ο Κοντονής και το σαμάρι

Ευαίσθητος μας εμφανίστηκε ο Υπουργός της Δικαιοσύνης, κ. Σταύρος Κοντονής. Με μήνυμά του στην εφημερίδα Documento διαμαρτυρήθηκε γιατί διάβασε το ρεπορτάζ που τον παρουσίαζε να πίνει καφέ κατά την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για την αναδοχή την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο κ. Κοντονής είπε διαμαρτυρόμενος ότι “κακώς αναπαράγετε τα ψεύδη”. Για ποια ψεύδη μιλάει ο κ. Κοντονής; Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει την πηγή του ρεπορτάζ που είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων. 

Θυμίζει την ιστορία του χωρικού που δεν μπορεί να δείρει τον γάιδαρο και χτυπάει το σαμάρι!

Έχει τα κότσια;

Έχει τα κότσια ο κ. Κοντονής να διαμαρτυρηθεί στον κ. Βούτση που είπε ότι δεν ήταν στην ψηφοφορία; Αν τα έχει και του στείλει επιστολή, εδώ είμαστε να τη δημοσιεύσουμε.

Μέχρι τότε να κοιτάξει να είναι “ευαίσθητος” προς πάσα κατεύθυνση, κι όχι στους ρεπόρτερ που κάνουν τη δουλειά τους. 

Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Documento:

Ξέχασαν την ψηφοφορία πίνοντας καφέ

Σε μία αποκάλυψη προέβη ο πρόεδρος της Βουλής για τα πραγματικά αίτια της απουσίας των Σταύρου Κοντονή και Γιώργου Κατρούγκαλου από την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο που εκσυγχρονίζει τους θεσμούς της υιοθεσίας και της αναδοχής. Είπε χαρακτηριστικά ότι οι δύο «φίλοι» ξέχασαν να μπουν στην αίθουσα της Ολομέλειας για την ονομαστική ψηφοφορία του άρθρου που προβλέπει την αναδοχή παιδιών και από ομόφυλα ζευγάρια επειδή έπιναν… καφέ! Όταν δε συνειδητοποίησαν τι συνέβαινε, ήταν πλέον αργά. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter