Ο γαλάζιος περιφερειάρχης εμβολιάστηκε στη Χάλκη «εκτός σειράς»;

Ο γαλάζιος περιφερειάρχης εμβολιάστηκε στη Χάλκη «εκτός σειράς»;

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος πήγε και εμβολιάστηκε στην Χάλκη την Κυριακή!

Όπως αναφέρεται στον τοπικό Τύπο, ο Γιώργος Χατζημάρκος, περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, έφτασε την Κυριακή που πέρασε μαζί με άλλα άτομα και με ιδιωτικό σκάφος, στη Χάλκη (ενδεχομένως και για υπηρεσιακούς λόγους που δεν είναι γνωστοί), όπου και εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού.

Σημειώνεται πως ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος γεννήθηκε στη Ρόδο στις 9 Ιουνίου 1965, επομένως είναι 56 ετών.

Η υπεύθυνη γιατρός του Ιατρείου της Χάλκης κ. Αρβανιτίδου σε δηλώσεις της επιβεβαίωσε τον εμβολιασμό του Γιώργου Χατζημάρκου, σημειώνοντας πως ο ίδιος ήταν σε κατάσταση που παρέδωσε στην ίδια ο δήμος με τα ονόματα των δημοτών και μάλιστα πριν από την ημέρα των εμβολίων.

Επομένως -όπως αναφέρεται- δεν εμβολιάστηκε με επιπλέον δόση που περίσσεψε λόγω κάποιας απουσίας ή άρνησης πολίτη να εμβολιαστεί: Το όνομα του μπήκε στην κατάσταση και η διαδικασία ακολουθήθηκε χωρίς καμιά αναστολή.

Πέραν αυτού ωστόσο, όπως αναφέρει η σελίδα skyrodos.gr, στην Χάλκη ήταν ζευγάρι με καταγωγή από εκεί, που ήθελε να εμβολιασθεί αλλά οι δόσεις είχαν τελειώσει!!

Τα ερωτήματα που τίθενται είναι σαφή:

  • Πώς δόθηκε τέτοια λίστα στην γιατρό της Χάλκης;
  • Παραδέχεται ο ίδιος ο περιφερειάρχης πως εμβολιάστηκε στη Χάλκη, χωρίς να είναι η σειρά του; Και γιατί επελέγη η Χάλκη ως κέντρο εμβολιασμού του;
  • Γιατί δεν εμβολιάστηκαν απλοί πολίτες που θα μπορούσαν, αφού εκδήλωσαν το ενδιαφέρον, αλλά προτιμήθηκε ο κ. περιφερειάρχης;
  • Γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε η καταγραφή των στοιχείων ΑΜΚΑ κλπ. στο ταμπλετ αλλά σε χωριστή χειρόγραφη κατάσταση;
  • Αν ο κ. Χατζημάρκος ανήκει σε ευπαθή ομάδα γιατί δεν εμβολιάστηκε στη Ρόδο και έπρεπε να πάει στη Χάλκη για τον σκοπό αυτό;

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ν. Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Τα εμβόλια των “αρίστων” της Δωδεκανήσου

Την ώρα που ο εμβολιασμός στη νησιωτική Ελλάδα γίνεται με αργούς ρυθμούς,

Την ώρα που οι νησιώτες και κυρίως οι ευπαθείς ομάδες περιμένουν υπομονετικά να έρθει η σειρά τους για να εμβολιαστούν,

Την ώρα που οι νησιώτες της Καλύμνου καλούνται να πάνε στο … ΚΥ Αρχαγγέλου της Ρόδου για εμβολιασμό,

Την ίδια ώρα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, φέρεται να εμβολιάζεται προκλητικά στη Χάλκη, παρ’ ότι ούτε δημότης του νησιού είναι, ούτε ηλικιακά πληροί τις προϋποθέσεις.

Όσο για το δήμαρχο Χάλκης, Άγγελο Φραγκάκη, που φέρεται να τον ενέταξε στη λίστα των δημοτών του νησιού, προκειμένου να καταφέρει να εμβολιαστεί, αφήνουμε τους δημότες του να τον κρίνουν.

Η ανοσία των “αρίστων” έχει δύο όψεις. Οι “άριστοι” αποκτούν ανοσία κατά προτεραιότητα στον κορονοϊό και η κοινωνία αποκτά ανοσία στους “άριστους” του κ. Μητσοτάκη.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter