Ο «γαλάζιος» υποψήφιος στη Σάμο και οι καταγγελίες

Ο «γαλάζιος» υποψήφιος στη Σάμο και οι καταγγελίες

Υποψήφιος με τη ΝΔ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα σύμφωνα με τη λίστα που δημοσίευσαν τα «Παραπολιτικά» ο γιατρός Εμμανουήλ Λογοθέτης. Πρόκειται για τον μικροβιολόγο, ανιψιό του Νικήτα Κακλαμάνη, τον οποίο το 2016 είχαν καταγγείλει ότι είχε αποσταλεί από το ΚΕΕΛΠΝΟ στο νησί της Σάμου, ενώ ο ίδιος ήταν μικροβιολόγος δηλαδή εργαστηριακός γιατρός και όχι παθολόγος ή λοιμοξιολόγος ειδικότητες που απαιτούνται ώστε να εξεταστούν οι προσφυγές που έφταναν στο νησί .

Η υποψηφιότητα του όπως και η τοποθέτηση του το 2016 στη Σάμο είχε προκαλέσει ουκ ολίγα σχόλια στο εσωτερικό της γαλάζιας παράταξης.

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες ο κ. Λογοθέτης, ο οποίος μάλιστα είναι και γιος της πρώην αντιπροέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ Ευαγγελίας Κουσκούνη, φέρεται να αποκόμιζε πολιτικά οφέλη από τη δραστηριότητα του ως γιατρός στο νησί.

Ο ίδιος πάντως είχε αρνηθεί τις καταγγελίες και απέδιδε τα όσα ανέφεραν σε πολιτικά παιχνίδια και οικονομικά συμφέροντα. Πάντως ο κ. Λογοθέτης δεν είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνει υποψήφιος με τη ΝΔ καθώς η υποψηφιότητα είχε θέσει τόσο το 2012 όσο και το 2015.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το έργο του ως «γιατρός των μεταναστών» έχει ισχυροποιήσει το πολιτικό του προφίλ.

Το Documento εξετάζει και άλλες καταγγελίες που έχουν έρθει σε βάρος του υποψηφίου της ΝΔ…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter