Ο Γάλλος πρωθυπουργός Μπερνάρ Καζνέβ την Παρασκευή στην Αθήνα

 «Μήνυμα αλληλεγγύης και φιλίας της Γαλλίας προς τον ελληνικό λαό και τις αρχές της χώρας», θα απευθύνει ο Γάλλος πρωθυπουργός Μπερνάρ Καζνέβ, κατά την επίσκεψή του την Παρασκευή 3 Μαρτίου στην Αθήνα, κατά την οποία θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αναφέρει η ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα η γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα.

Στο ίδιο κλίμα αναμένεται ότι θα είναι και η συνάντησή του με τους υπεύθυνους των γαλλικών επιχειρήσεων, που είναι εγκατεστημένες στην Ελλάδα.

Δίνοντας την ευρωπαϊκή διάσταση της επίσκεψης του Μπερνάρ Καζνέβ, η γαλλική πλευρά αναφέρει ότι «μετά την επίσκεψή του στις Βρυξέλλες, το Βερολίνο και το Λονδίνο, και μετά την Ευρωπαϊκή Κοινωνική Διάσκεψη του Παρισιού, ο Γάλλος πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Αθήνα, όπου θα υπενθυμίσει τη σημασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το μέλλον των "27"».

Ο Γάλλος πρωθυπουργός, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Μισέλ Σαπέν και από τον υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Αρλέμ Ντεζίρ, «θα παρευρεθεί σε συνεδρίαση σχετικά με τις κατευθυντήριες γραμμές για τους αιτούντες άσυλο που θα μετεγκατασταθούν στην Γαλλία τον Μάρτιο» και θα συναντηθεί με το προσωπικό του Γαλλικού Ινστιτούτου, της Γαλλικής αρχαιολογικής Σχολής, καθώς και με τη γαλλική κοινότητα στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.