O Geoff Tate ξετυλίγει 40 χρόνια πορείας σε μια συναυλία στο Gagarin

O Geoff Tate ξετυλίγει 40 χρόνια πορείας σε μια συναυλία στο Gagarin

O επιδραστικός τραγουδιστής των Queensrÿche, Geoff Tate, επιστρέφει στην Αθήνα στις 17 Νοεμβρίου.

Δύο χρόνια μετά τις δύο συναυλίες που έδωσε τον Οκτώβριο του 2022 σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ο Geoff Tate, μία από τις σημαντικότερες κι επιδραστικότερες φωνές στην ιστορία του progressive metal και του heavy metal γενικότερα, επιστρέφει στην Αθήνα στο πλαίσιο του Big Rock Show Τour 2024 για μια βραδιά αφιερωμένη στην ανεπανάληπτη μουσική κληρονομιά των Queensrÿche.

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στο Gagarin 205 το ελληνικό κοινό θα έχει άλλη μια ευκαιρία να απολαύσει ιστορικές στιγμές της μουσικής, συγκεντρωμένες σε ένα μαγικό setlist με πάρα πολλές εκπλήξεις. Και όπως υπόσχεται ο ίδιοςο Geoff Tate: «It’ll be big! Ιt’ll be loud! It’ll be fun!» (Θα είναι μεγάλο! Θα είναι δυνατό! Θα είναι διασκεδαστικό!). Mετά την αξέχαστη live εμπειρία του «Operation:Mindcrime» τον Φεβρουάριο του 2019 και το μεγαλειώδες επετειακό σόου με τα «Empire» και «Rage For Order» να αποδίδονται στην ολότητά τους τον Οκτώβριο του 2022, ο αγαπημένος μας Geoff φέρνει στο Gagarin 205 το πιο φιλόδοξο -μέχρι το επόμενο- live project του, καθώς θα περιλαμβάνει μυθικά τραγούδια που σημάδεψαν τέσσερις δεκαετίες, ξεπέρασαν τα 20.000.000 δίσκους σε πωλήσεις παγκοσμίως και καλύπτουν τις κορυφαίες στιγμές από το σύνολο της δισκογραφίας του Geoff Tate με την εμβληματική μπάντα από το Σιάτλ!

Tη βραδιά θα ανοίξουν δύο από τα πιο hot ονόματα της ελληνικής σκηνής: Η Irene Ketikidi και ο Jon Voyager.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 34 ευρώ (προπωληση) και 40 ευρώ (ταμείο) και είναι διαθέσιμα μέσω του www.123tickets.gr | www.GSFFathens.gr. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν και τα φυσικά σημεία προπώλησης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter