Ο Γεωργιάδης μετέτρεψε τη Βουλή σε στούντιο τηλεπωλήσεων

Ο Γεωργιάδης μετέτρεψε τη Βουλή σε στούντιο τηλεπωλήσεων

Δείχνοντας μέσω του κινητού του φωτογραφίες από το οίκημα του Γιάννη Ραγκούση στην Πάρο και τον παλαιότερο βουλευτή, Γιάννη Τραγάκη, να πλησιάζει για να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας, ο Άδωνις Γεωργιάδης έστησε ένα τραγελαφικό show στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου για να αποφύγει τα επίμονα ερωτήματα της αντιπολίτευσης για το σκάνδαλο Παπαθανάση, με το σκηνικό να θυμίζει έντονα την περίοδο που ο υπουργός Ανάπτυξης τηλε-πωλούσε νανογιλέκα και αντισημιτικά βιβλία του Κώστα Πλεύρη.

Αρχικά, ο Αδ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Μαμουλάκη, θυμίζοντας την επιχορήγηση που έλαβε για επένδυση στο Εύδηλο Ικαρίας και λέγοντας πως είναι βαθιά υποκριτικό να ασκεί κριτική στον Κ. Μαραβέγια για το παραλίγο οικογενειακό project ύψους 4 εκατ. ευρώ μέσω Αναπτυξιακού.

Από την πλευρά του, ο κ. Μαμουλάκης αντέτεινε πως «δεν είμαστε όλοι ίδιοι», τονίζοντας πως ο κ. Μαραβέγιας αποπειράθηκε να προχωρήσει σε μια επένδυση χωρίς ίδια κεφάλαια. «Είστε πλούσιος και ο Μαραβέγιας φτωχός» ανταπάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πλήρως εξοφλημένο εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια δάνειο του κ. Ραγκούση για το ακίνητο που διατηρεί στην Πάρο και το οποίο είχε πάρει η σύζυγος του πριν εμπλακεί ο ίδιος με την κεντρική πολιτική σκηνή.

Σε εκείνο το σημείο, έδειξε το κινητό του και ζήτησε να από την κάμερα να εστιάσει, δείχνοντας φωτογραφίες στο Σώμα και τον κ. Τραγάκη να τον πλησιάζει για να τις δει από κοντά. «Να σταματήσετε να μας κουνάτε το δάχτυλο» φώναξε, με τον Σωκράτη Φάμελλο να απαντά πως «το δάνειο του κ. Ραγκούση είναι απολύτως νόμιμο και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με βάση τους κανόνες δικαίου», ενώ επισήμανε πως σκόπιμα ο κ. Γεωργιάδης λασπώνει τους πολιτικούς του αντιπάλους για να αλλάξει την ατζέντα.

Το χειρότερο ψέμα το φύλαγε για το τέλος ο υπουργός Ανάπτυξης. Ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος έχει διερευνήσει όλες τις κατοικίες στο Σούνιο πέριξ αυτής που μισθώνει ο Αλέξης Τσίπρας και γνωρίζει πως νοικιάζονται με 3.500 ευρώ μηνιαίως εν αντιθέσει με αυτήν που νοικιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έναντι 500 ευρώ. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να πει ότι το ακίνητο διαθέτει και ιδιωτική παραλία. «Κάτι βρωμάει…» σχολίασε υπαινικτικά ο υπουργός, με τον Σ. Φάμελλο να απαντά πως «αδιευκρίνιστες καταθέσεις του κ. Τσίπρα δεν υπάρχουν», ενώ υπογράμμισε πως ο κ. Γεωργιάδης είναι «πολύ μικρός» για να μιλά για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter