Ο Γεραπετρίτης απαντά με μονόλογο στο BBC μέσω ΣΚΑΪ αλλά δεν άκουσε τη συνέντευξη Θεοχάρη!

Ο Γεραπετρίτης απαντά με μονόλογο στο BBC μέσω ΣΚΑΪ αλλά δεν άκουσε τη συνέντευξη Θεοχάρη!

Στη δημοσιογραφία (και όχι μόνον) η ποσότητα δεν έχει σχέση με την ποιότητα. Αφορμή που το λέμε είναι η παρουσία σήμερα του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη στον ΣΚΑΪ που πλαισιωνόταν από τέσσερις δημοσιογράφους!

Και όμως κανείς δεν τόλμησε να επαναλάβει τις σκληρές ερωτήσεις και το στενό μαρκάρισμα που έκανε χθες o δημοσιογράφος Stephen Sackur του BBC στον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη όπου και κατέρρευσε να περιβάλλον «ασφάλειας» του ανοίγματος του τουρισμού που προπαγανδίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αντίθετα απαντώντας σε σχετική «απαλή» ερώτηση ο Γιώργος Γεραπετρίτης διέψευσε την κριτική περί αργών εμβολιασμών στη χώρα, λέγοντας μάλιστα πως αυτό που λέει ο Βρετανός δημοσιογράφος δεν ισχύει, σημείωσε ωστόσο πως δεν άκουσε τη συνέντευξη!

Το «στρίβειν διά του αρραβώνος» ολοκληρώθηκε όταν στα συνολικά στοιχεία εμβολιασμών που παρουσίασε ο Βρετανός δημοσιογράφος, ο Γιώργος Γεραπετρίτης εμφάνισε τα ημερήσια και πρόσφατα στοιχεία λέγοντας πως με βάση αυτά η Ελλάδα βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη.

Μόνον που κανείς δημοσιογράφος δεν τόλμησε να του πει πως οι ημερήσιοι πρόσφατοι εμβολιασμοί δείχνουν πως η κυβέρνηση τρέχει και μάλλον δεν φτάνει σε αντίθεση με τα συνολικά στοιχεία που δείχνουν πως οι καθυστερήσεις ήταν μεγάλες τη στιγμή που η κυβέρνηση είχε σαν στόχο την ανοσία του πληθυσμού.

Μην ψάχνετε πολύ, αυτά τα ρώτησε ο δημοσιογράφος του BBC και παρέμειναν στη σκιά!

Και για του λόγου το αληθές το βίντεο ανέβηκε με τίτλο: «Γεραπετρίτης σε ΣΚΑΪ: Πρώτη σε εμβολιασμούς η Ελλάδα στους G20 | 13/05/2021»

Έτσι λοιπόν η λεγόμενη συνέντευξη περιορίστηκε σε προπαγανδιστικό μονόλογο του υπουργού χωρίς καμία αμφισβήτηση, αν εξαιρέσεις πως υπήρχαν ερωτήσεις που συχνά «έστρωναν» την απάντηση της κυβέρνησης… που όλα τα έκανε άριστα.

Υστερόγραφο:

Για την ιστορία σε ερώτηση αν η κυβέρνηση προετοιμάζεται για τέταρτο κύμα, ο κ. Γεραπετρίτης απάντησε πως «ναι» αλλά εύχεται να μην χρειαστεί καθώς το εμβόλιο είναι το μεγάλο όπλο. 

Στο επόμενο διάγραμμα μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης η Ελλάδα είναι 21η στα 27 κράτη-μέλη:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter