Ο Γεραπετρίτης θέλει να πείσει πως είχε τυπικές σχέσεις με τον Φουρθιώτη αλλά ούτε ο Πορτοσάλτε δεν τον πιστεύει (Video)

Ο Γεραπετρίτης θέλει να πείσει πως είχε τυπικές σχέσεις με τον Φουρθιώτη αλλά ούτε ο Πορτοσάλτε δεν τον πιστεύει (Video)

Ως μια φυσιολογική και τυπική σχέση προσπαθεί να παρουσιάσει αυτή που είχε με τον Μένιο Φουρθιώτη ο Γιώργος Γεραπετρίτης, χωρίς ωστόσο να πείθει ούτε και τους πιο φανατικούς της κυβέρνησης, όπως τον Άρη Πορτοσάλτε.

Μιλώντας το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ υποστήριξε πως δεν υπάρχει καμία οικειότητα με τον υπόδικο τηλεπαρουσιαστή και πως η σχέση τους ήταν ίδια με αυτή που έχει και με άλλους δημοσιογράφους. Αν και ο Άρης Πορτοσάλτε επέμενε πως βλέπει μια οικειότητα μεταξύ τους, μέχρι και να τον συμβουλεύει, ο υπουργός Επικρατείας, επέμεινε πως δεν έχει δει ποτέ τον Μένιο Φουρθιώτη και είχαν μία πάρα πολύ τυπική σχέση. Μάλιστα πρόβαλε και το επιχείρημα ότι του μιλούσε στον πληθυντικό.

Βέβαια οι συνομιλίες που δίνει κατά καιρούς στη δημοσιότητα ο Μένιος Φουρθιώτης μαρτυρούν το άκρως αντίθετο από αυτό που θέλει να παρουσιάσει ο κ. Γεραπετρίτης και επιπλέον έχει ήδη καταρριφθεί ο αρχικός ισχυρισμός του πως είχαν επικοινωνήσει μεταξύ τους μόνο «τρεις ή τέσσερις φορές» καθώς ο τηλεπαρουσιαστής έχει ήδη δημοσιεύσει αρκετά μηνύματα που αντάλλασσαν όπως και τηλεφωνικές κλήσεις τους.

«Ελπίζω να είναι όλα καλά. Μην τους κάνετε τη χάρη να δειλιάσετε» έγραφε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γεραπετρίτης σε ένα κατά τα άλλα… τυπικό μήνυμα χωρίς πολλές οικειότητες.

Δεν περνάει ωστόσο απαρατήρητο και ένα ευχετήριο μήνυμα που είχε στείλει που κατέληξε στο αινιγματικό «όλα θα τα καταφέρουμε». Συγκεκριμένα, ο υπουργός φέρεται να έγραψε «καλή χρονιά σας εύχομαι με υγεία και όλα θα τα καταφέρουμε».

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter