Ο Γεωργιάδης δεν θα ψηφίσει υπέρ της άρσης ασυλίας του Λοβέρδου γιατί είναι… νομιμόφρων!

Ο Γεωργιάδης δεν θα ψηφίσει υπέρ της άρσης ασυλίας του Λοβέρδου γιατί είναι… νομιμόφρων!

Με το πρωτοφανές επιχείρημα ότι είναι νομιμόφρων και δεν μπορεί να παραβιάσει το σύνταγμα (sic), ο Άδωνης Γεωργιάδης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ – κι ενώ καθόταν δίπλα δίπλα με τον Ανδρέα Λοβέρδο-, δήλωσε εμφατικά ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει υπέρ της άρσης της ασυλίας του πρώην υπουργού Υγείας του ΠΑΣΟΚ.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας – και ελεγχόμενος, επίσης, στην υπόθεση Novartis- υποστήριξε ότι το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας έχει παραγραφεί για τον πρώην υπουργό Υγείας του ΠΑΣΟΚ, οπότε ως λάτρης της νομιμότητας δεν θα ψηφίσει υπέρ της άρσης ασυλίας του Α. Λοβέρδου, προκειμένου να καταθέσει ως ύποπτος μετά από σοβαρές ενδείξεις για τη διάπραξη κακουργηματικών πράξεων.

Ο Α. Γεωργιάδης, δυο φορές, μάλιστα, επικαλέστηκε για την απόφασή του αυτή και την… Ρώμη. Υποστήριξε, δηλαδή, ότι διδάσκει την ιστορία της Ρώμης που συνδέεται άμεσα με την ανάπτυξη του δικαίου παγκοσμίως και έτσι ως δάσκαλος έχει ένα βάρος παραπάνω για να επιμείνει σε αυτή του την επιλογή.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, πάντως, δεν ξεκαθάρισε εάν την ίδια στάση θα τηρήσει συνολικά η Νέα Δημοκρατία. Και επίσης τί θα πράξει εάν τελικά, το κόμμα του ταχθεί υπέρ της άρσης ασυλίας του Α. Λοβέρδου.

 Φανταζόμαστε ότι θα επιμείνει. Για τη Ρώμη ρε γαμώτο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter